Arrow
Arrow
Slider

Studio Robin Sluijzer

Studio Robin Sluijzer is een interior designstudio waar met hart en ziel gewerkt wordt aan zowel nationale als internationale opdrachten. Robin Sluijzer en zijn team creëren al jaren succesvolle interior design concepts voor particuliere woningen, winkels, restaurants, clubs en hotels. Daarbij staat hij bekend om de toepassing van natuurlijke en stoere levende materialen.

Sluijzer werkt iedere dag nauw samen met een klein, hecht en gedreven team. “Op die manier krijgt ieder project de volle aandacht die het verdient en zo zijn wij in staat om altijd rechtstreeks met de opdrachtgever te schakelen. Die is dan ook altijd betrokken in het proces.” Naast complete totaalconcepten, kunnen opdrachtgevers bij Studio Robin Sluijzer terecht voor projectmanagement, styling, decoratie en meubilair. Indien nodig trekken zij er zelfs met de klant op uit om te shoppen en samen op zoek te gaan naar dat wat het beste bij hen en het interieurontwerp past.

___
Alle projecten van Studio Robin Sluijzer zien? Klik hier

 

Robin Sluijzer


“Eenieder van ons heeft z’n eigen expertise en dat maakt dat we samen heel allround zijn en bovendien snel kunnen schakelen”

 

___

Contactgegevens:

  • Studio Robin Sluijzer
  • Elandsstraat 111-113
  •  1016 RX Amsterdam

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 30 | okt | 2017


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Hemels Wonen, interieur, interieurprojecten, interieurontwerpers

Hemels Wonen


Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!