01 Architecten

Dennis Kemper had al heel wat ervaring als architect toen hij 01 Architecten oprichtte in 2012. Wat begon als een eenmansbedrijf groeide geleidelijk uit tot een middelgroot architectenbureau waar inmiddels vier architecten werkzaam zijn.

Informatie over 01 Architecten


01 Architecten, villa's, klassiek, modern
01 Architecten, villa's, klassiek, modern
01 Architecten, villa's, klassiek, modern
01 Architecten
01 Architecten
01 Architecten
previous arrow
next arrow

Team van specialisten

Architectenbureau 01 Architecten uit Nijverdal werkt met een team van goed opgeleide mensen aan diverse bouwopgaven. Door het gespecialiseerde team kan het bedrijf de expertise leveren die gewenst wordt. Het bedrijf werkt zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor projectontwikkelaars en streeft ernaar om goede ontwerpen te realiseren waar de klant blij van wordt.

Bijzonder dak

01 Architecten ontwerpt villa’s vanaf 600 vierkante meter. Opvallend is dat hun ontwerpen altijd worden voorzien van een bijzonder dak; dit is namelijk waar het bureau gespecialiseerd in is. Een kapconstructie lijkt voor de hand te liggen, maar is vaak erg complex. Het bedrijf wil graag inspelen op de wensen van de opdrachtgever en hier het beste uithalen: iets wat goed in elkaar zit, met de juiste verhoudingen.

Klassiek en modern

In de ontwerpen van 01 Architecten zitten altijd klassieke elementen die regelmatig gecombineerd worden met moderne elementen. Niet alleen het ontwerp is hierbij belangrijk voor het architectenbureau. Ook het proces rondom de nieuwbouw of verbouwing wordt meegenomen. De meeste opdrachtgevers van het bedrijf bouwen voor het eerst. Om deze reden is het van belang dat het gehele proces duidelijk is voor hen.