20ft Wellness

Kwaliteit. Handgemaakt. Plug & Play. 20ft Wellness maakt moderne wellness units die bestaan uit een luxe sauna, een whirlpool of hottub en een douche. Speciaal voor iedereen die op zoek is naar het comfort van wellness en ontspanning in eigen tuin.

Informatie over 20ft Wellness


20ft Wellness
20ft Wellness
20ft Wellness
20ft Wellness
Slider1
Slider2
Slider5
Slider6
Slider4
Slider3
previous arrow
next arrow

Uniek maatwerk

Iedere unit is uniek maatwerk. Bij specifieke wensen zorgt 20ft Wellness voor 3D visualisatie. Door de kleur, indeling, formaat en afwerking naar eigen smaak en inzicht in te vullen, ontstaat er een unit die perfect bij jouw woning, tuin en wensen past.  De gepersonaliseerde afwerking zorgt voor het exclusieve karakter van elke wellness unit

Werkplaats

Het ambachtelijke productieproces vindt plaats in de werkplaats van 20ft Wellness. Vanuit het Gelderse Vaassen werken vakmensen iedere dag aan de constructie van de wellness units. Door het gebruik van enkel hoogwaardige materialen onstaat een eindproduct dat garant staat voor jarenlang ontspannen en genieten in de eigen achtertuin.

Het plaatsen van een wellness unit is letterlijk ‘plug & play’. De wellness unit is geïnstalleerd binnen één dagdeel. Zo geniet je vaak dezelfde avond nog van een eerste glas bubbels in je eigen massage spa of hottub!