3x eenvoudige tips voor een make-over

Is jouw woning wel aan een make-over toe? Het creëren van een nieuwe sfeer in jouw woning hoeft niet moeilijk te zijn. Met een aantal nieuwe items kun je jouw woning al omtoveren tot een stijlvol paleisje. In dit artikel lees je over drie eenvoudige tips waarmee jij jouw huis een verbluffende make-over kan geven.

1. Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn erg handig en kunnen het design van jouw huis beïnvloeden, waardoor het net lijkt of jouw hele woning een make-over heeft gehad. Een schuifdeur geeft jou meer ruimte in jouw woning. Met een schuifdeur kun je een ruimte in een handomdraai een open indeling geven.

Als je privacy wil kun je de schuifdeur dichtdoen waardoor je de vrijheid hebt de ruimtes van elkaar te scheiden. Met een open schuifdeur zorg je voor een mooie open en samenhangende inrichting.

Voeg elegantie toe aan jouw woning door voor een rustieke schuifdeur te kiezen gemaakt van hout. Houten schuifdeuren kunnen zorgen voor een gezellige en warme sfeer in een ruimte. Een houten schuifdeur maakt een echt statement.

Door te kiezen voor een uniek houtpatroon en verschillende houtsoorten creëer je een unieke sfeer. Jouw gasten zullen direct zien dat jij goed hebt nagedacht over jouw inrichting.

2. Stalen deuren

Wanneer jij jouw woning een strakke en moderne uitstraling wil geven zijn stalen deuren een goede optie. Stalen deuren zijn erg populair en geven elke ruimte direct een mooie en nieuwe uitstraling.

Stalen deuren met glas laten de zon in de ruimte door en geven elke ruimte een strakke en industriële look. Een stalen deur ziet er niet alleen erg mooi uit, ze zijn functioneel én duurzaam.

3. Contrast

Het combineren van stijlen zorgt voor contrast in jouw woning. Heb jij een zeer moderne inrichting? Dan kan het contrast tussen een moderne inrichting en prachtige houten schuifdeuren zorgen voor een echte eye-catcher.

Andersom geldt dit natuurlijk ook. Heeft jouw woning een rustieke en klassieke inrichting kun je door het toevoegen van een prachtige stalen deur met glas zorgen voor een prachtig contrast.

Het spelen met kleuren in jouw woning is een goede manier om de aandacht te leggen op bepaalde designs. Wanneer jouw woning veel lichte tinten heeft, kun je met een stalen deur met een donkere kleur een echt statement maken.