3x elegante heaters van HEATSTRIP®

HEATSTRIP®

Langzaamaan komt de lente weer wat dichterbij en dat betekent dat we steeds meer van het buitenleven willen gaan genieten. Een fijne energie zuinige elektrische heater is dan ook zeker geen overbodige luxe. Het zorgt ervoor dat het terras op de wat koudere dagen heerlijk warm blijft, zodat je al eerder dan het weer het toe laat gebruik kunt maken van de buitenruimte. Er zijn dan ook erg veel verschillende heaters waar je uit kunt kiezen, maar hoe weet je nou wat de beste is? We helpen je op weg.  

HEATSTRIP® Classic & Design

Allereerst lichten we graag de Classic (Design) HEATSTRIP® toe, een efficiënte verwarming voor de buitenruimte. Deze verwarmers hebben door hun platte vormgeving slechts weinig ruimte nodig en zorgen dan ook nog steeds voor een aangename comfortwarmte. Naast de deze uitstekende prestaties is dit product ook zuinig in energieverbruik. Dit komt doordat hij te verkrijgen is in verschillende wattages, die je eenvoudig kunt bedienen met een afstandsbediening. 

HEATSTRIP® Elegance 

Daarnaast tonen we je graag ook nog de HEATSTRIP® Elegance die veel lijkt op het vorige standaard variant. Het grootste verschil tussen deze heaters is dan ook de kleur. De Elegance is namelijk wit. Dit maakt het de perfecte heater wanneer je wil dat hij volledig integreert met de buitenruimte. De ‘off-white’ kleur past erg goed bij de meeste witte plafonds. Ook is hij t verkrijgen in drie verschillende wattages; 1800, 2400 en 3600, watt. Zo vind je altijd de geschikte heater voor jouw buitenruimte. 

 

HEATSTRIP® Indoor 

Tot slot lichten we graag een heater toe, die vooral geschikt is voor indoor gebruik; de HEATSTRIP® Indoor. Deze fantastische elektrische paneelheaters zijn erg modern en zorgen ervoor dat de ruimte al na enkele minuten de gewenste temperatuur heeft. Daarnaast beschikken deze heaters over een strak ontwerp, een efficiënte verwarmingscapaciteit en ongelooflijk gebruiksgemak. Bovendien zijn ze ook nog eenvoudig te monteren. Bijzonder aan deze heaters is het gegeven dat ze door infraroodstraling enkel mensen en objecten verwarmen en dus niet de ruimte.  

Meer lezen over terrasverwarmers? Klik dan hier!

Editor: Media team

Datum: 11-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie the art of living

Fotografie: