3x exclusieve design haarden

Van Tiel Haarden

De haard speelt een belangrijke rol in het interieur. Het is de plek waar iedereen zich verzamelt en waar sfeer en gezelligheid samenkomen. Van Tiel Haarden weet hier alles van en wil daar met hun producten de nadruk op leggen. Het bedrijf is in de loop van de jaren dan ook uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van sfeerwarmte en weet daardoor wensen in vervulling te laten gaan. Daarom tonen we je graag drie van hun meest spraakmakende projecten.  

Doorkijkhaard 

Ieder project is anders en iedereen heeft andere wensen daarom let Van Tiel Haarden bij ieder ontwerp op andere aspecten. In dit ontwerp werden de vragen gesteld; vanuit welke plek in de ruimte kunnen we de haard het beste bekijken en hoe kunnen we de tv verwerken in het ontwerp? Daarom werd gekozen voor een haard die zowel vanuit de woonkamer als de keuken goed te zien is. Daarnaast werd een schuifsysteem toegepast waarmee de tv eenvoudig te verbergen is. Bovendien is deze bio ethanol haard ideaal voor een woning die geen vaste aardgas aansluiting heeft.  

Open gashaard 

De tweede haard van Van Tiel Haarden is een open gashaard. Hij kent een strakke en eenvoudige vormgeving waardoor hij echt onderdeel wordt van de schitterende leefkeuken. De haard is wat hoger geplaatst waardoor je goed het vuur in kunt kijken wanneer je aan de eettafel plaats neemt. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de haard goed zichtbaar is vanuit de woonkamer. De opdrachtgever heeft de styling zelf voor zijn rekening genomen, waardoor het plaatje helemaal compleet werd. De keuken is zo een heerlijke ruimte geworden.  

Inbouwhaard

Tot slot tonen we je graag ook nog deze prachtige inbouwhaard. De haard heeft een grote stalen verlenging gekregen die horizontaal doorloopt, zodat in de diepte ook nog extra opbergruimte gemaakt kon worden. Het is een eenvoudig, stijlvol, modern en tijdloos ontwerp, dat volledig past bij de sfeer van de woonkamer.  

Editor: Media team

Datum: 13-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living