3x verschillende looks voor privé zwembad 

Willy Naessens Swimming Pools

Willy Naessens Swimming Pools bouwt al 55 jaar zwembaden. Een echte specialist kunnen we wel stellen. Door de jaren heen zijn er heel wat zwembaden gerealiseerd. Allemaal uniek en op maat. Precies waar Willy Naessens Swimming Pools bekend om staat. Ieder zwembad heeft een unieke look en passend ontwerp. Modern, subtiel of natuurlijk, het zijn allemaal opties. We presenteren jou in dit artikel drie verschillende looks voor een eigen privé zwembad.

 

Privé zwembad, Luxe tuin, Groot huis, Ligstoelen, The Art Of Living

Ibiza stijl

We trappen af met 14 meter lang skimmerzwembad. Een instant vakantiegevoel in je eigen tuin? Dat is met een zwembad als dit gegarandeerd! De opdrachtgevers kozen voor een zwembad in Ibiza stijl. Door de lichte kleur van de liner wordt de fel blauwe kleur van het water nog extra in de verf gezet. Ben je op zoek naar een azurblauwe look? Ga dan dus voor een spierwitte liner. Ibiza vibes alom!  

Privé zwembad, Luxe tuin, Groot huis, Ligstoelen, The Art Of Living

Zwemvijver

Is de Ibiza stijl niet helemaal jouw ding? Misschien deze variant wel! De bewoners hadden de wens om de authentieke stijl van de woning door te trekken in de realisatie van het privé zwembad. Door de donkere binnenbekleding van het zwembad, krijgt het zwembad een mysterieuzere uitstraling. Dit past  overigens perfect bij het authentieke karakter van de woning. Als finishing touch is er gekozen voor een donkergrijze tot zwarte liner. Deze aspecten bij elkaar resulteren in een natuurlijk effect waardoor het zwembad ook wat weg heeft van een zwemvijver.  

Privé zwembad, Luxe tuin, Groot huis, Ligstoelen, The Art Of Living

Natuurlijk effect

Bij een bosrijke omgeving past een rustgevende waterpartij. Bij deze woning werd een privé zwembad geplaatst met één uitgangspunt; natuur. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals het houten terras en de keuze voor de donkergrijze liner versterken het rustgevende gevoel. Het doel? Een oase van groen creëren midden in de stad! 

Editor: Media team

Datum: 31-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living