3x waanzinnige projecten van Maison Sucre

Maison Sucre

Heb je een nieuwe woning gekocht of denk je eraan om jouw droomhuis te laten bouwen? Dan kun je ervan uitgaan dat dit erg belangrijke momenten van jouw leven zijn. Er gaat namelijk niet alleen een heel proces aan vooraf, maar ook na de koop of verbouwing moet je met verschillende zaken rekening houden. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat jouw nieuwe huis een harmonieus interieur krijgt, dat volledig in balans is en aansluit bij jouw persoonlijke stijl? Dit klinkt wellicht als een flinke puzzel, maar wanneer je een expert inschakelt heb je hem zo opgelost.

Maison Sucre

Maison Sucre is zo’n expert en staat bekend om de realisatie van hoogwaardige, persoonlijke interieurontwerpen die volledig aansluiten bij de leefwijze van de gebruikers. Op deze manier creëren zij langdurig woongeluk voor alle klanten. Iedereen die bij het bedrijf terecht komt, wordt uitgenodigd om een bezoek te brengen aan hun sfeervolle showroom. Hier kun jij je laten inspireren door al het moois wat zij te bieden hebben. Ook kun je hier vragen stellen en advies inwinnen. Door de jarenlange ervaring die het bedrijf heeft opgedaan zorgen zij er uiteindelijk voor dat alle elementen mooi bij elkaar passen en op elkaar zijn afgestemd. Jouw woondroom wordt hoe dan ook realiteit.

3x projecten

Om je te tonen tot wat het bedrijf toe in staat is, hebben we een aantal projecten voor je op een rijtje gezet. Deze projecten zijn allemaal erg verschillend, hierdoor is duidelijk te zien dat voor een persoonlijke aanpak wordt gekozen en het bedrijf van alle markten thuis is. Je zal dan ook van verbazing in verbazing vallen wanneer je deze prachtige woningen gaat ontdekken.

Chic interieur met zwarte accenten

Allereerst tonen we je graag dit waanzinnige appartement. De bewoners wensten een chic interieur die dezelfde warmte en stijl uitstraalt, die je voelt wanneer je de showroom van Maison Sucre binnenwandelt. Ze wilden deze indrukwekkende woonbeleving dagelijks kunnen ervaren. Om dit voor elkaar te krijgen kreeg het interieur middels verschillende fases vorm. Dit begon bij het centraal stellen van de concertvleugel in de woonkamer. Bovendien moesten de antieke schilderijen ook een plek krijgen in het geheel. Deze specifieke woonwensen zorgden ervoor dat het interieur authentiek is geworden en aansluit bij de bewoners.

Het eindresultaat is werkelijk adembenemend door het gebruik van verschillende zwarte elementen en deze te combineren met goudkleurige accenten. Alles klopt tot in de kleinste details en het interieur ademt dan ook een rijke en luxe sfeer, die ervoor zorgt dat de woning een heerlijke plek is.

Interieur, Interieurontwerp, Maison Sucre

Genieten van royaal wonen

De bewoners van de volgende woning hadden een erg duidelijke wens; ze wilden een licht interieur dat hen zou doen denken aan hun huis in Spanje. Wanneer ze in Spanje zijn voelen zij zich zo fijn, dat ze dit gevoel ook graag in Nederland willen vasthouden. Door dit verhaal goed tot zich te nemen wist Maison Sucre een indrukwekkende vertaalslag te maken. Ondanks dat het huidige interieur erg sfeervol oogde, kreeg het geheel een modernere look & feel. Echter zijn verschillende mooie stukken opnieuw in het interieur verwerkt.

De schitterende voiles, de moderne bank en de chique eettafel zijn zeker benoemingswaardig. Dit komt doordat ze allemaal op zichzelf prachtig zijn, maar ook samen een mooi geheel vormen. Er is bijvoorbeeld gekozen voor het moderne type bank Almeria. Deze bank heeft vierkante vormen en zit heerlijk. De keuze viel op een lichte kleur, waardoor hij volledig opgaat in de rest van het interieur.

Goede communicatie en mooie zichtlijnen

Tot slot tonen we je ook nog graag deze landelijke, maar luxewoning. Al sparrend zijn de wensen van de klanten in kaart gebracht en is het plaatje steeds scherper geworden. Alle details zijn besproken, net als wat de gevolgen van bepaalde keuzes op het eindresultaat zouden zijn. Zo wisten de klanten precies waar zij aan toe waren en voelden zij zich gehoord. De goede communicatie zorgde er uiteindelijk voor dat dit interieur werkelijkheid kon worden. De woning had vanuit zijn originele bouw al veel mooie zichtlijnen, die absoluut behouden moesten worden. Dit is gecombineerd met persoonlijke wensen en voorkeuren, die op mooie wijze in het ontwerp geïntegreerd zijn.