AesyLiften | Waarom een lift, the art of living

  • Aesy Liften
  • Mercurion 30
  • 6903 PZ  Zevenaar

3x waarom een huislift een must-have is | Aesy Liften

Je hebt de perfecte plek gevonden om je droomhuis te bouwen. Er zijn verschillende zaken waar je over na moet denken: de indeling van de woning, de tuin, materialen, etc. Waar je misschien nog niet over na hebt gedacht is een huislift. Een lift in huis biedt extra comfort en zorgt dat je langer van jouw droomwoning kan blijven genieten. Aesy Liften zet 3 redenen op een rij waarom een huislift een must-have is.

1. Alles behalve standaard

Een huislift van Aesy Liften is bijzonder, want deze is gemaakt van hoogwaardige en grotendeels recyclebare materialen. Dit maakt de lift duurzaam en betaalbaar. Bovendien hebben liften van Aesy Liften een lange levensduur en zijn ze eenvoudig te implementeren. Tijdens de ontwikkeling van de liften staat veiligheid en gemak in gebruik op de eerste plaats. Aesy Liften gaat verder dan de standaard en denkt graag mee. Vaak zijn zij al vroeg betrokken in het proces rondom een nieuw project, vanaf het moment dat de eerste schetsen worden gemaakt.

2. Een verlengstuk van jouw woning en leefstijl

Aesy Liften gelooft dat een huislift meer moet zijn dan alleen maar een oplossing om jezelf van de ene naar de andere verdieping te verplaatsen. Daarom biedt Aesy Liften de vrijheid om een lift naar wens te creëren die design, comfort en waarde aan uw huis toevoegt.

Een huislift van Aesy Liften is een combinatie van tijdloos Scandinavisch- en intuïtief design, premium comfort en natuurlijke materialen. Hierdoor past de lift naadloos in elk interieur.

Zo is er een ruime keuze in afwerking. Mag de lift gezien worden? Dan kan je kiezen voor het personaliseren van de liftdeur(en), liftschacht, cabine en vloer. Wens je verschillende componenten liever in een andere kleur? De lift is leverbaar in alle RAL-kleuren en diverse speciaal voor Aesy Liften ontwikkelde kleurstellingen. Ook een schacht uitgevoerd in volledig glas behoort tot de mogelijkheden. Zo maak je van jouw lift een echte eye-catcher! Wil je de lift liever aan het zicht onttrekken? Kies dan voor een deur op deur systeem en match de liftdeur naadloos met jouw overige binnendeuren.

3. Uniek ergonomisch design

Een huislift van Aesy Liften heeft een uniek design en biedt het hoogste niveau van comfort. Zo heeft de huislift Air een handgreep met geïntegreerde bedieningsknoppen, wat nog meer gebruiksgemak geeft. Je hoeft niet na te denken en kunt vanuit natuurlijk instinct de handgreep vastpakken om de lift te laten verplaatsen. Je leunt simpelweg op de handgreep en de lift vertrekt naar een andere verdieping. Een huislift van Aesy Liften is hiermee uiterst geschikt voor een brede doelgroep.

Meer informatie?
Ben je enthousiast geraakt over de mogelijkheden van een lift in huis van Aesy Liften? Wil je meer informatie of advies op maat? Vul in het contactformulier via deze link jouw gegevens in en Aesy Liften neemt contact met je op.

 

Tekst: Redactie The Art of Living Online
Fotografie: Aesy Liften 

___

Aesy Liften

___

Meer projecten bekijken van Aesy Liften?