4 keukentrends die je gezien moet hebben

Een keuken is voor velen een van de of soms zelfs de belangrijkste ruimte van de woning. Dagelijks worden hier meerdere maaltijden gemaakt en goed apparatuur is daarvoor essentieel. Werken met het juiste keukenapparatuur maakt koken leuker en zorgt ervoor dat de lekkerste maaltijden op tafel gezet kunnen worden. De keukentrends zijn de afgelopen jaren veranderd. Tegenwoordig is er onwijs veel mogelijk en sta je versteld van waar de moderne keukens van nu allemaal over beschikken. 

Keukens met een natuurlijke stijl

In steeds meer keukens zie je natuurlijk materiaal voorkomen. Een keuken met natuurlijke materialen zorgt voor een veilig en comfortabel gevoel. Daarnaast zijn de natuurlijke keukens uniek en kun je er verschillende kanten mee op. Ondanks de wat meer back to the basic look, beschikken deze keukens vaak wel over enkele verborgen luxe snufjes. Mocht je momenteel op zoek zijn naar een nieuwe keuken, dan is het zeer aan te raden om te kijken of een keuken met een natuurlijke stijl iets voor jou is. Daarnaast is het met een keukenrenovatie ook mogelijk om een keuken een natuurlijke look te geven.

Een keuken met pocket deuren

De keuken is bij velen een essentieel onderdeel van de leefruimte. Vanaf de woonkamer is de keuken meestal goed zichtbaar en daar moet je rekening mee houden Om voor meer rust in de woonkamer te zorgen, kun je ervoor kiezen om pocket deuren te kopen. Met pocket deuren verberg je het keukenapparatuur waardoor de gehele ruimte rustiger oogt. Pocket deuren kun je krijgen in zwart en wit, maar ook in opvallende kleuren.

Een kleurrijke of toch een donkere keuken

Er is een periode geweest waarin kleurrijke keukens not done waren. Gelukkig is dit verleden tijd en zie je steeds vaker weer kleurrijke keukens terugkomen. Dat kleurrijke keukens in de mode zijn betekent niet dat een donkere keuken nu niet meer in is. Ook donkere keukens zie je namelijk nog erg veel. Hetgeen wat hier voornamelijk opvallend bij is, is het gebruik van donkere houtsoorten. Hierbij kan je denken aan notenhout maar ook aan zwart eikenhout.

Industriële keukens

Indien de kwaliteit en comfortabiliteit van het keukenapparatuur centraal staat, dan is een industriële keuken iets voor jou. Industriële keukens behoren tot de keukentrends van 2021 en zijn zeker de moeite waard om te bekijken. Wel is het hierbij erg belangrijk dat je kiest voor de juiste keukenfronten. De keukenfrontjes spelen namelijk een essentiële rol in de uiteindelijke look van de keuken.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.