4 x keuken inspiratie voor de mooiste keukens 

Het hart van het huis is toch wel de keuken. Het samen koken, koffie drinken en bijkletsen wordt hier gedaan. De keuken moet een fijne plek zijn en er mooi uitzien. Hieronder zie je 4 mooie keukens voor de ultieme keuken inspiratie. 

Zie je nu de perfecte keuken hier tussen staan? Klik door op de foto’s om naar het originele project te gaan voor nog meer inspiratie!

________________________________________

Nr. 1

denoldervleugels, keuken inspiratie

Denoldervleugels

We bijten het spits af met een prachtig exemplaar dat ook een populaire opzet heeft: een volledige kastenwand, vaak ingebouwd, met een vrijstaand eiland waarin de kookplaat en gootsteen in is verwerkt. Als je goed kijkt, zie je dat de pitten van dit model op het natuursteen zijn geplaatst. Dus eigenlijk is je aanrechtblad de kookplaat zelf! 

________________________________________

Nr. 2

keuken inspiratie, Eric, culimaat

Eric Kuster + Culimaat

De volgende keuken is echt overweldigend. Zoals beschreven is een populaire keuze een volledige kastenwand, maar dat was Eric Kuster te weinig. Met Culimaat heeft hij bedacht dat deze woning een dubbele ingebouwde kastenwand moet krijgen, inclusief vrijstaand eiland, maar dan wel van de wand af in plaats van parallel ermee. Vooral het gigantische blad dat is doorgetrokken tot eettafel is erg indrukwekkend. 

________________________________________

Nr. 3

keuken inspiratie, kabas

Kabaz

Het ontwerpteam van Kabaz is in deze woning gegaan voor donker. Je ziet deze kleur overal terugkomen: in de keuze voor kastendeuren, vloer, afwerking kookeiland, maar ook de gordijnen en de lampen. Toch is het nergens too much; de sfeer is juist intiem en intens. De tegels die ingezet zijn als spatwand vormen een enorme eyecatcher! 

Deelnemende partijen: Culimaat – High End Kitchens (keuken)

________________________________________

Nr. 4

osiris hertman

 

Osiris Hertman

Deze keuken is van Hertman zelf en we zijn zo blij dat hij ons een kijkje in zijn woning heeft gegund. Dit is nog eens een originele spatwand! Deze bold choice kan de ruimte maken of breken en hier gebeurt duidelijk het eerste. Het gigantische eiland dat lijkt te bestaan uit een klomp natuursteen is all over the place, in de positieve betekenis van de term.  

Deelnemende partijen: Mooiwerk Interieur (op maat gemaakte keuken), Miele (apparatuur), Dekker Zevenhuizen (Selsiuz kokend waterkraan)

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp