4X Mooie terras ideeën

Met de zomer in aantocht gaat iedereen weer naar buiten en worden de meeste uren in de tuin, op het terras gespendeerd. Een comfortabel terras zorgt ervoor dat je extra kan genieten. Het is een mogelijkheid om binnen naar buiten door te trekken en vaak een echte blikvanger. Om ideeën op te doen hoe je jouw terras vorm kunt geven, heeft The Art of Living een aantal terrassen geselecteerd. Het kan niet anders, dan dat het deze zomer heerlijk vertoeven wordt!

________________________________________

Nr. 1

Terras, Buiten, Exterieur, Buitenleven, Genieten

Deze tuin van een project van Versteegh Design bestaat uit drie delen, met meerdere terrassen. Tussen het terras bij het huis en aan het water, vormt een groot grasveld de overgang. Het terras aan het water is het meest spraakmakend. Aan de waterplas is het zeker goed vertoeven met het prachtige uitzicht. Hier is een zitgedeelte gerealiseerd met een doekoverkapping. Het is tevens uitgerust met verschillende heaters, zodat het op de wat frissere dagen ook goed vol te houden is. Er kan dus in alle seizoenen gebruik gemaakt worden van het terras.

________________________________________

Nr. 2

Terras, Buiten, Exterieur, Buitenleven, Genieten

Studio REDD heeft een wellnesstuin gerealiseerd, met een supergroot terras. Het is duidelijk een oase van rust en ontspanning, met een prachtig contrast tussen groene natuur en stenen elementen. Naast een eettafel, bestaat het terras ook uit een zithoek en aan de overzijde van het zwembad een lounge. Hier kunnen de vrije zomeravonden zeker goed worden gespendeerd met familie of vrienden. Het complete tuinmeubilair is van Borek, de buitentegels van Trivium Ceramics en Tablazz leverde het buitenparket. Het terras in combinatie met het zwembad zorgt voor een optimaal woongenot.

________________________________________

Nr. 3

Terras, Buiten, Exterieur, Buitenleven, Genieten

Het terras van tuinontwerp Puur Groenprojecten, is als het ware doorgetrokken vanuit binnen. Het is een leefruimte op zich, doordat de veranda is voorzien van heaters en een prachtige open haard voor warmte en sfeer. Hierdoor kunnen de bewoners elk moment genieten van hun terras, of de zon nu schijnt, het wat kouder is of regent. Om het terras heen ligt een grote tuin, welke is aangelegd door hoveniersbedrijf Kolsters

________________________________________

Nr. 4

Terras, Buiten, Exterieur, Buitenleven, Genieten

Deze tuin, ontworpen door Vosselman Buiten, bestaat eveneens uit meerdere terrassen. Omdat de woning gevestigd is aan de Vinkeveens plassen, is er een terras gebouwd aan het water. Deze bestaat uit een lounge, op een steiger, met styling van Avenue 33 als finishing touch. In deze exclusieve, buitengewone tuin zijn er nog meer zitplekjes gerealiseerd. Hierdoor is het van ’s ochtends tot ’s avonds mogelijk om optimaal te genieten van het buitenleven. Daarnaast is er ook een patio, waar je comfortabel kunt zitten. Kortom; tal van mogelijkheden!

 

___

Tekst: Marieke Mulder