4x zwembadtrap van de Starline Group

Starline Group

Wanneer je kiest voor een zwembad in de tuin wil je er natuurlijk voor zorgen dat hij onderdeel wordt van het tuinontwerp. Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt over jouw persoonlijke smaak en de uitstraling van het zwembad. Een zwembadtrap is hier een essentieel onderdeel van. Dit zorgt niet alleen voor een veilige en eenvoudige toegang tot het zwembad, maar vaak fungeert het tegelijkertijd ook als ontspanningsplek om van de zon te kunnen genieten. Dit is iets wat ze bij Starline als geen ander begrijpen. Een zwembadtrap zien zij dan ook niet alleen als iets functioneels, maar ook als iets esthetisch. Daarom lichten we vier van hun prachtige zwembadtrappen uit. Laat je er door inspireren.  

De Oblique trap 

We beginnen met een van de meest authentieke en opvallende zwembadtrappen van Starline; de Oblique trap. Dit bijzondere design is uniek binnen de wereld van de zwembaden en weet daardoor jouw zwembad meteen erg interessant te maken. Door verschillende schuine en strakke lijnen creëert de trap een indrukwekkend beeld vanuit alle perspectieven. Daarnaast bestaat de trap uit verschillende hoogtes en treden, waardoor jij vanaf verscheidene dieptes van de zon kunt genieten. Het excentrieke design zorgt ervoor dat het een voorbeeld is voor de moderne architectuur en daarnaast is de zwembadtrap beschikbaar voor de grotere zwembadmodellen van Starline.  

Brede inlooptrap 

Eén van de populairste zwembadtrappen van Starline is de brede inlooptrap. Functionaliteit en eenvoud waren de uitgangspunten voor het ontwerp van deze trap. Toch werd tegelijkertijd geen afbreuk gedaan aan de esthetiek van het ontwerp. Het minimalisme en de strakke lijnen zullen het zwembad een eigentijdse en ruimtelijke uitstraling geven. Bovendien dient de trap als subtiele overgang tussen het zwembad en zijn omgeving. Het is dan ook een uitstekende keuze voor de klanten van Starline die op een geleidelijke manier het zwembad willen betreden en een eenvoudige, maar stijlvolle, inrichting van de buitenruimte wensen.   

Dynamic Loungetrap 

De Dynamic Loungetrap is enkel te verkrijgen wanneer je kiest voor een Dynamic Line zwembad van Starline. Deze trap bestaat uit diverse plateau’s waardoor je wederom geleidelijk het water kunt betreden. Daarnaast zorgt dit ervoor dat mogelijk is om op verschillende hoogtes te loungen. Hierdoor kun je verkoeling zoeken, volledig ontspannen en nog steeds genieten van de tuin. Een ander voordeel van deze zwembadtrap is dat er nog voldoende effectieve zwemruimte overblijft. Toch is deze trap niet alleen erg praktisch, maar hij past ook esthetisch gezien erg goed bij de moderne architectuur. Het draagt bij aan een hedendaagse uitstraling van de buitenruimte.  

De Essential trap 

Tot slot vertellen we je graag ook nog wat meer over de Essential trap. Deze is enkel te verkrijgen bij het Essential Line zwembad en de Essential Xcite Line. Bijzonder aan deze trap is het gegeven dat het ontwerp een moderne uitstraling combineert met een klassieke tint. Hierdoor ontstaat een bijzondere sfeer die geen enkele andere zwembadtrap oproept. Deze inlooptrap strekt zich dan ook uit over de breedte van het zwembad en kent relatief smalle treden. Hierdoor neemt hij niet te veel ruimte in beslag. Bovendien is het mogelijk om in de trap een jet stream te laten plaatsen, waardoor intensief gebruik gemaakt kan worden van het bad. Kortom, de trap zorgt ervoor dat het zwembad het pronkstuk van de tuin wordt.  

Meer over Starline Group 

Starline Group staat bekend om het ontwikkelen, produceren en distribueren van de meest spraakmakende zwembaden. De zwembaden bestaan uit één geheel en worden vervaardigd uit hoogwaardig composiet. Dit zorgt ervoor dat de baden eenvoudig te plaatsen zijn en dat je kunt rekenen op de beste kwaliteit. De zwembaden zijn een lust voor het oog en vormen daardoor dé eyecatcher van iedere buitenruimte. Je kunt zo genieten van een lifestyle vol luxe, ontspanning en plezier.  

Editor: Media team

Datum: 19-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Starline Group