Uw droomzwembad realiseren in 5 simpele stappen

Starline

De zomers in Nederland worden steeds warmer en dit betekent dat steeds vaker gekozen wordt om een zwembad in eigen tuin te plaatsen waarin men heerlijk kan afkoelen. Starline is expert op het gebied van prefab inbouwzwembaden en zien de drukte rond deze tijd toenemen. Zij raden je dan ook aan om eerst de vijf stappen van proces voor ogen te hebben, voordat je op de koop van een zwembad overgaat. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

Stap 1: Inspiratie opdoen 

Welk zwembadmodel je uiteindelijk kiest is afhankelijk van verschillende factoren zoals jouw persoonlijke smaak, het tuinontwerp, de gewenste uitstraling en de mogelijkheden die de buitenruimte biedt. Daarom is het van groot belang om eerst goed te oriënteren en inspiratie op te doen. Bekijk daarom andere projecten of vraag een brochure aan. In de laatstgenoemde vind je meteen alle gedetailleerde informatie over de zwembaden van Starline.  

Stap 2: Bezoek de showroom 

Als je vervolgens meer te weten wil komen over jouw persoonlijke mogelijkheden en de unieke eigenschappen van een specifiek zwembad, kun je het beste een afspraak maken in de showroom van Starline. Tijdens je bezoek krijg je de mogelijkheid om alles van dichtbij te bekijken en daarnaast word je voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een keuze te maken.  

Stap 3: Persoonlijk advies  

Wanneer je een goed beeld hebt gekregen en hebt gekozen voor een Starline zwembad, zal je verder geholpen worden door een expert van Starline. Samen met deze persoon stel je jouw droomzwembad samen, zodat hij ook echt aan al jouw verwachtingen voldoet. Je kunt erop vertrouwen dat het advies en de offerte, gebaseerd zijn op expertise en jarenlange ervaring.  

Stap 4: De voorbereiding 

Zodra je akkoord bent gegaan met de offerte, gaat het zwembad in productie in de fabriek van Starline. Je kunt zelfs komen kijken hoe jouw zwembad wordt gemaakt. Hierna wordt het bad volledig afgewerkt en voor gemonteerd in de productiehal. Zo is het zwembad helemaal klaar voor plaatsing.  

Stap 5: Plaatsing binnen één week

Tot slot wordt het zwembad natuurlijk geplaatst. Op de afgesproken datum zullen vakmannen arriveren om met uiterste zorg de plaatsing te verzorgen. Het zwembad wordt als één stuk nauwkeurig op de juiste plek geplaatst en geïnstalleerd. Ook de afwerking nemen zij voor hun rekening. Dit alles neemt vaak maar een halve dag in beslag, hierdoor kun je dezelfde week al genieten van jouw zwembad.  

Editor: Media Team

Datum: 03-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Starline