5 x badkamer inspiratie 

In de badkamer start je een nieuwe dag. Na een lange werkdag kom je hier helemaal tot rust en kun je ontspannen. Maar hoe zorg je ervoor dat je badkamer je deze ontspanning biedt en er tegelijkertijd verbluffend uitziet? The Art of Living laat je vijf badkamers zien voor de nodige badkamer inspiratie. 

________________________________________

Nr. 1

badkamer inspiratie, aa+

AA+ Ontwerpbureau

Deze prachtige badkamer heeft een adembenemend entree. Je valt direct met je neus in de boter. Symmetrie ketst van je scherm af bij het bekijken van deze badkamer. De kleur van de vloer is meegenomen in de wanden, zodat je veel eenheid krijgt. De stenen strook achter het bad zorgt voor een exotisch effect.  

Deelnemende partijen: Huisman Keukens en Sanitair (badkamer), Franken Afbouw & Verbouw (installatie)

________________________________________

Nr. 2

badkamer inspiratie, drijvers, badkamer

Drijvers Architecten

De volgende badkamer is weer zo’n parel. Het bijzondere aan deze badkamer is de vorm van de kuip, die meer wegheeft van een sloep of schuit. De beweging die is aangebracht op de vloer doet je denken aan het heerlijk deinen op de golven van de zee. De verlichting vanaf de grond geeft de ruimte de juiste sfeer. 

Deelnemende partijen: Installatiebedrijf Van Velthoven & Kruijssen (W-installatie), DRT Gietvloeren (gietvloer)

 

________________________________________

Nr. 3

badkamer inspiratie, Eric kant

Eric Kant

Ook deze badkamer staat hoog op het lijstje van favorieten. Het marmer van het badkamermeubel komt fantastisch terug in de douche. De drukke print van het marmer is een echte eyecatcher waarop je maar niet uitgekeken raakt. Het verlaagde plafond met verlichting en de stortdouche van de douchecabine zijn op maat gemaakt en geven die luxe uitstraling die je graag wil. 

 

________________________________________

Nr. 4

badkamer inspiratie, Osiris hertman

Osiris Hertman

De volgende badkamer is van een totaal ander kaliber. Over smaak valt niet te twisten zeggen ze, maar dat deze badkamer origineel is, staat buiten kijf. Osiris Hertman heeft vrijbrief gekregen voor deze badkamer en dat zie je terug in de materialen die hij gebruikt heeft: authentiek en origineel. Ook felle kleuren worden niet geschuwd, voor die extra sprankeling in je huis. 

Deelnemende partijen: Jee-O (sanitair, de unieke waskommen, douches en kranen)

________________________________________

Nr. 5

badkamer inspiratie, Hilvarenbeek

VSB Wellness

De laatste van het rijtje is weer een wat neutrale badkamer die prachtig gekoppeld is aan de master bedroom middels een roomdivider inclusief doorkijkhaard. De vorm van de kuip is heel origineel en dat wordt graag gezien. De moderne kraan met brede uitloop voorziet je badkamer van een heuse waterval. De subtiele verlichting onderaan de lange wand geeft je badkamer in de avond subtiel licht voor intense ontspanning. 

Deelnemende partijen: RIHO (ligbad en waskommen), Dekostone (plaatsing tegels), Michel Oprey & Beisterveld (levering tegels)

Tekst: Marlou Peters – Overkamp