5 x de mooiste master bedrooms

Ga jij je slaapkamer (opnieuw) inrichten? Zoek je nog inspiratie? The Art of Living heeft de 5 mooiste master bedrooms bij elkaar gezocht voor jou. In de slaapkamer vind je rust. Hier begint je dag en eindigt het. Iedere master bedroom is uniek en geeft jou een ontspannend gevoel. Lees snel verder welke vijf master bedroom inspiratie je kunt opdoen!

Zie je nu de master bedroom hier tussen staan? Klik door op de foto’s om naar het originele project te gaan voor nog meer inspiratie!

________________________________________

Nr. 1

Eric Kant, master bedroom, inspiratie

Eric Kant

Deze stijlvolle master bedroom heeft een zeer prettige sfeer waarin je volledig tot rust kan komen. Middels sierkussens en beddengoed is een subtiele kleur toegevoegd aan de neutrale basis, om de ruimte net iets meer cachet te geven. Door het bed midden in de ruimte te plaatsen, benut je ook de ruimte achter het bed. 

Deelnemende partijen: Alphenberg i.s.m. Cools Bekledingen (lederen achterwand bed)

________________________________________

Nr. 2

Eric Kuster, slaapkamer, inspiratie, master bedroom

Eric Kuster

De volgende master bedroom doet zijn naam zeker eer aan. Eric Kuster gaat hier heerlijk over de top, zonder dat het geheel kitsch overkomt. De gigantische sprei die losjes over het bed is gegooid voegt wat speelsheid toe aan het geheel. De vloer volledig leggen met vloerbedekking geeft je voeten een majestueuze beleving! 

________________________________________

Nr. 3

linda lagrand, slaapkamer, inspiratie

Linda Lagrand

Wat meteen opvalt aan deze master bedroom is dat het hoofdbord van het bed op maat gemaakt is voor de ruimte. Je weet dan meteen dat hier maatwerk aan te pas is gekomen en dat maakt dat het geheel gewoon klopt. Het behang achter het bed heeft een fantastische sprankeling erin zitten voor een luxe hotelervaring.  

________________________________________

Nr. 4

rob zeelen, master bedroom, inspiratie

Rob Zeelen

Nummer vier is weer even een complete verandering ten opzichte van het voorgaande. Hier voert het contrast zwart/wit duidelijk de boventoon. Deze eenheid is prettig voor de ogen. Door het bed midden in de ruimte op te stellen, heb je veel aangename bewegingsvrijheid.  

________________________________________

Nr. 5

slaapkamer, inspiratie, the duke

The Duke

We sluiten wederom af met misschien wel het mooiste exemplaar dat we jou te bieden hebben. Deze zeer klassieke ruimte heeft haar elegantie te danken aan het herhaaldelijke sierwerk op de wanden. Verder geeft het enorme hoofdbord van het bed de ruimte nog meer kracht. De royale opzet vanwege de aangrenzende bad- en studiekamer geeft je het gevoel dat je de hele verdieping voor jezelf hebt.  

Tekst: Marlou Peters – Overkamp