5x bijzondere projecten met natuursteen

NG Bouwen met Natuursteen

NG Bouwen met Natuursteen biedt natuursteen in allerlei verschillende soorten, maten en kleursamenstellingen. Iedere sortering biedt daardoor een eigen sfeer en het betekent dat je altijd de juiste sortering kunt vinden om te verwerken in jouw project. Daarom tonen we je graag een aantal verschillende projecten waar het bedrijf onderdeel van uit mocht maken. De woningen hebben ieder een eigen karakter gekregen en bieden daardoor allen een unieke beleving.  

Natuurlijk interieur 

De eerste villa zorgt voor een verbluffend effect zodra je de woning binnenstapt. Een royale muur van 35 meter werd bekleed met natuursteen, waardoor het product nu vanuit iedere ruimte te bewonderen is. Het zorgt ervoor dat het interieur een warme en toegankelijke uitstraling heeft gekregen. Door dit te combineren met andere natuurlijke materialen en grote raampartijen weet de buitenruimte de woning op mooie wijze te betreden.  

Luxe vakantievilla’s  

Ook in deze vakantievilla’s werd natuursteen op bijzondere wijze onderdeel van het ontwerp. Zodra je aan komt lopen vallen de natuurstenen gevel en schoorsteen op. Er werd voor gekozen de muren te bekleden met een prachtige vierseizoenen kleurenmix. Binnen werd de stijl van het exterieur verder doorgevoerd en daarom zie je ook hier de prachtige natuurstenen sortering.  

Gestapeld turf 

Om het exterieur van deze moderne woning vorm te geven werd wederom een mooie natuursteen sortering gebruikt. Deze keer werd de sortering geleverd als een zeer speciale editie; de steen kreeg vorm doordat de natuurlijke kenmerken van turf overgenomen werden. De specifieke afmeting, kleur en afwerking van deze sortering zorgden ervoor dat het natuursteen lijkt op gestapeld turf.  

Natuurstenen haard 

Natuur en de daarbij horende rust stonden centraal in de inrichting van het restaurant. Ook moest het interieur een luxe en robuuste uitstraling krijgen. Daarom werd de haard vervaardigd uit natuursteen Rock. Deze collectie heeft de ruigst denkbare vormen, waardoor de haard een ruwe en natuurlijke uitstraling heeft gekregen.  

Energie-neutrale villa 

Tot slot tonen we je graag nog een schitterende, energie-neutrale villa. Ook deze woning werd gebouwd met een natuurlijke inslag en daarom mocht natuursteen in het ontwerp niet ontbreken. De keuze viel op de Lapide Pilsen sortering. Lapide staat erom bekend de sfeer van natuursteen te combineren met strakke lijnen, waardoor de woning nu ook erg modern oogt.  

Editor: Media team

Datum: 13-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living