5x bijzondere wanden | The Art of Living 

De meeste interieurliefhebbers die zich graag bewegen binnen het hoogste segment houden wel van een uitbundige eyecatcher. Een volledige wand bekleden met zwart leer of fotobehang met gigantische print zijn de geliefde interieurarchitecten niet vies van. We vonden het daarom tijd om hier een item aan te wijden: 5x bijzondere wanden.  

________________________________________

Nr. 1

Dit mooie bedrijf is helemaal thuis in de wereld van leer. Zij kunnen werkelijk alles met dit materiaal in een woning! Ze bekleden er wanden, schouwen en meubels mee. Een nieuw idee van hen is het bekleden van een deel of het geheel van een deur. Het mooie aan dit materiaal is dat het verkrijgbaar is in ontzettend veel kleuren en dynamieken.  

________________________________________

Nr. 2

Binnen een project van deze aannemer is ook gewerkt met leer op de muur, maar dan met een unieke slangenprint. De print is duidelijk uitvergroot, waardoor je een catchy muur hebt, zonder dat het geheel te druk wordt. De uitvoering is hier in het zwart, voor warmte in de slaapkamer 

________________________________________

Nr. 3

Leer op de muur is te gek, zeker als er een print in zit. Maar als je écht helemaal los wil gaan, moet je Caren Pardovitch inhuren. Zij brengt gerust zonder een seconde van twijfel gigantisch groot fotobehang aan over de gehele muur van je gang, aan beide kanten. De print is ook reusachtig, waardoor je op de gang echt overdonderd wordt.  

________________________________________

Nr. 4

Ben je niet zo van het accenten op wanden leggen met behang? Dan zijn natuursteenstrips wellicht wat voor jou. Het materiaal is heel aards en ruw, waardoor je de ruimte een zeer stoere en rustgevende uitstraling kan geven. Je muur is dan nog steeds een enorme eyecatcher, maar dan anders. Zeker als je veel raampartijen hebt die je een goed uitzicht bieden op buiten, is dit een aanrader. Je haalt hiermee buiten moeiteloos naar binnen.   

________________________________________

Nr. 5

Je kan natuurlijk ook gewoon iedere ruimte een bijzondere wand geven! In deze woning vinden we een leren muur in de living, een muur met bamboe erop in het kantoor en een complete moswand in de badkamer. De liefde voor natuurlijke materialen straalt ervanaf! 

___

Tekst: Marlou Peters – Overkamp