5x de mooiste haarden met natuursteen

NG Bouwen met Natuursteen

Natuursteen is een mooi natuurlijk product dat op allerlei verschillende manieren toegepast kan worden. Naast dat je er een gevel mee op kunt bouwen of een terras mee kunt maken, is het ook mogelijk om er een haard mee te bekleden. Ook op dit vlak is er van alles mogelijk. Daarom hebben we hier 5 prachtige haarden van NG Bouwen met Natuursteen voor je op een rij gezet. Laat je vooral inspireren door de eindeloze mogelijkheden.  

Natuursteen, open haard, NG Bouwen met natuursteen

Robuuste haard  

Allereerst tonen we je graag deze schitterende haard in het restaurant van Vakantiepark Westerbergen. Om de landelijke ruimte eer aan te doen werd de haard uitgevoerd in de NG Rock. Dit is een groot formaat steen in een grijze kleur, het zorgt ervoor dat de haard meteen dé eyecatcher van de ruimte wordt. De sortering geeft het geheel een fantastische robuuste uitstraling.  

Natuursteen, open haard, NG Bouwen met natuursteen

Onbegrensde mogelijkheden 

Deze haard laat zien dat je met natuursteen werkelijk onbegrensde mogelijkheden hebt. Gebaseerd op de uiterlijke kenmerken van turf, werd de sortering Brno gekozen. Deze werd geleverd in een zeer speciale editie, het lijkt namelijk op gestapeld turf. Dit in combinatie met het witte stucwerk geeft het geheel een moderne en tijdloze uitstraling. 

Natuursteen, open haard, NG Bouwen met natuursteen

Rustige uitstraling 

Om ervoor te zorgen dat de open haard meteen alle aandacht opeist werd de hij opgebouwd uit natuursteen. De keuze viel als snel op de sortering Bukarest. Deze natuursteen sortering bestaat namelijk uit warme kleuren en heeft een rustige uitstraling en dat past uitermate goed bij de luxe wellness van Van der Valk Assen, waar deze haard gesitueerd is.  

Natuursteen, open haard, NG Bouwen met natuursteen

Natuursteen als sfeermaker 

Als sfeermaker werden de haard en de schoorsteen vervaardigd in prachtig natuursteen. De keuze viel op een lichte sortering, die met zijn uitstraling past bij de sfeer van de woning. Het robuuste natuursteen staat dan ook geweldig goed bij het verder strakke interieur en de moderne haard. Het heeft weldegelijk meerwaarde.  

Natuursteen, open haard, NG Bouwen met natuursteen

Natuurlijke villa 

Tot slot tonen we je graag nog een haard die met zijn uitstraling volledig opgaat in het interieur. Binnen deze villa spelen natuurlijke materialen een belangrijke rol. Daarom werd gewerkt met veel hout en werd gekozen voor een natuurstenen haard. Om de natuur helemaal naar binnen te halen werden grote ramen geïnstalleerd. Al deze elementen vormen samen een unieke villa.  

Editor: Media team

Datum: 19-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Reactie The Art of Living