5x de mooiste luxe wellness  

Een wellness om heerlijk in te ontspannen. Daar zou niemand nee tegen zeggen. Na een lange en drukke werkdag wegdromen in een prachtige luxe (home) wellness zorgt voor rust. Je waant je in een luxe hotelgevoel met de wellness inspiratie die The Art of Living bij elkaar heeft verzameld. Wie wilt nou niet een luxe wellness?

Zie je nu de perfecte luxe wellness hier tussen staan? Klik door op de foto’s om naar het originele project te gaan voor nog meer inspiratie!

________________________________________

Nr. 1

Eric Kuster, wellness, luxe wellness, inspiratie

Eric Kuster

De eerste wellness van het rijtje is een prachtige aftrap. Bij Eric Kuster zal je altijd glanzende materialen terugvinden in zijn ontwerp. In dit project heeft hij gekozen voor een volledig gouden wand met een tegelmaat die als mozaïek overkomt. De royale bloesemplant vult de ruimte met liefde.  

________________________________________

Nr. 2

Luc de beir, wellness, luxe wellness, inspiratie

Luc De Beir

Deze wellness doet allereerst veel intiemer aan dan het eerste voorbeeld. De kleden op de grond doen knus aan en de royale zitruimte naast de sauna doet je meteen verlangen naar een ontspannen avond met je beste vrienden. De sauna is intiem zoals een thuissauna hoort te zijn.   

________________________________________

Nr. 3

Marcel Wolterinck, wellness, inspiratie

Marcel Wolterinck

Het volgende voorbeeld is wellicht de grootste droom van mannen: een wellness als mancave. De donkere kleuren zijn ontzettend ruw en stoer en geven je het gevoel alsof je ver weg zit van de bewoonde wereld. De moderne LED-verlichting geeft alle ruimtes een ontzettend strakke finishing touch 

Deelnemende partijen: Voskuil Natuursteen (natuursteen)

________________________________________

Nr. 4

Marco daverend, luxe wellness, inspiratie

Marco Daverveld

Deze moderne combinatie van landelijke gebinten met ultramoderne LED-verlichting is een zeer bijzondere creatie, waar je maar heel even aan hoeft te wennen. Deze weldadigheid van luxe nodigt je uit om uren, dagen, weken hier te vertoeven. De enorme connectie met buiten is echt de kers op de taart.  

Deelnemende partijen: Michel Oprey & Beisterveld (Belgische hardsteen), Wels Techniek (zwembadinstallatie)

________________________________________

Nr. 5

Stephen Versteegh, wellness, luxe, inspiratie

Stephen Versteegh

Het laatste voorbeeld van de mooiste wellnessplekken is van Stephen Versteegh. De manier waarop hij hier met licht speelt is echt zeer kunstig. Je zou kunnen stellen dat hij het beroep van interieurontwerper allang ontstegen is. Het ontwerp, de afwerking en de aankleding van deze wellness is echt ongekend.  

Deelnemende partijen: SolidNature (levering en installatie natuursteen)

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp