5x De mooiste stalen deuren

Blecks Stalen Deuren

Steeds vaker kiest men voor een interieur met prachtige stalen deuren. Dat is niet zo vreemd, want stalen deuren weten een interieur al gauw een luxe uitstraling te geven. De deuren zijn dan ook het beste te omschrijven als tijdloos, waardoor ze bij vrijwel iedere interieurstijl passen. Om je te inspireren en een indruk te geven welke deuren het populairst zijn, staan hier de vijf mooiste stalen deuren van Blecks Stalen Deuren voor je op een rij. Van scharnierdeur tot taatsdeur, ze hebben het allemaal.  

Stalen deuren, woonkamer, glas, zwart frame, the art of living

Minimalistische deur 

Allereerst zijn minimalistische taatsdeuren erg populair. Het eenvoudige design van deze deuren straalt elegantie uit en weet op een verfijnde manier de inrichting naar een hoger niveau te tillen. Het is zelfs mogelijk om met het meest robuuste profiel een minimalistische uitstraling te creëren, voor een extra bijzonder resultaat.  

Stalen deuren, woonkamer, glas, zwart frame, the art of living

Strakke stalen deur 

Een andere stalen deur die helemaal voldoet aan de verwachting van de opdrachtgever is dit pareltje met een bijzondere, strakke vormgeving. Door aan beide kanten van de deur het glas door te laten lopen, komt er in deze ruimte voldoende licht binnen en zijn de wijnen goed te bewonderen. 

Stalen deuren, woonkamer, glas, zwart frame, the art of living

Schuifdeuren 

De keuze valt de laatste tijd ook steeds meer op schuifdeuren zoals deze. Deze deuren zijn uitermate geschikt voor ruimtes waar weinig ruimte is om deuren te laten draaien. Daarnaast geven de schuifdeuren de ruimte een compleet ander uiterlijk dan dat een draaideur zou doen. De kamer wordt zo meteen een stuk interessanter.  

Stalen deuren, woonkamer, glas, zwart frame, the art of living

Enkele deur 

Niet alleen dubbele stalen deuren overtreffen veel verwachtingen, maar deze enkele deur is ook echt een showstopper. De deur past perfect bij het interieur en draagt zo, op een fijne manier, bij aan de rustige en elegante uitstraling van de ruimte.  

Stalen deuren, woonkamer, glas, zwart frame, the art of living

Showstopper 

Tot slot nog een echte showstopper. Deze prachtige dubbele taatsdeur met grote raampartijen is de perfect combinatie van chique en industrieel. Daarnaast kan het daglicht, door de ramen, tot diep in de woning binnendringen. Het is dan ook meteen te zien dat men bewust voor deze deur heeft gekozen, hij past perfect in het totaalplaatje.  

Editor: Media team

Datum: 15-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Blecks Stalen Deuren