5x een mooi poolhouse van Bronkhorst

Bronkhorst Buitenleven

Een volledig op maat gemaakt poolhouse zal iedere tuin verrijken. Bronkhorst weet dit als geen ander en helpt je dan ook graag op weg. Van oriëntatie tot realisatie, ze staan je tijdens het gehele proces bij. Zo wordt keer op keer een fijne, stijlvolle plek gecreëerd waar je volledig tot rust kunt komen en waar optimaal genoten kan worden van al het moois dat jouw buitenruimte te bieden heeft. Hiermee bewijst Bronkhorst dat je niet binnen hoeft te blijven om dat echte thuisgevoel te ervaren. Met ruim achttien jaar ervaring heeft Bronkhorst dan ook al een flink aantal poolhouses mogen realiseren. We hopen je dan ook te inspireren met vijf van hun meest spraakmakende projecten. We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Poolhouse op maat

Maatwerk is iets dat in ieder project van Bronkhorst terugkomt. Dit betekent dat ook deze poolhouse volledig op maat en naar wens werd gemaakt. Hierdoor gaat het buitenverblijf volledig op in het prachtige tuindesign. Het indrukwekkende poolhouse laat zich het beste omschrijven als stijlvol en dat is te wijten aan de strakke betonvloer en het met walnootolie behandelde plafond. Omgeven door al het groen en weelderige beplanting is dit poolhouse een oase van rust. Om dit nog meer te benadrukken werden groene elementen verwerkt in het design van het poolhouse. Door bijvoorbeeld te kiezen voor donkergroen geschilderde wanden raken de binnen- en buitenruimte naadloos aan elkaar verbonden. Maar naast het prachtige design, is het buitenverblijf ook enorm functioneel. Het poolhouse is namelijk voorzien van een lounge, een kleedruimte en een berging waar alle zwembadtechniek netjes is weggewerkt.

Poolhouse met zadeldak

Dit van hout gemaakte poolhouse bevindt zich in een luxe en net afgewerkte tuin. Het poolhouse werd voorzien van een zadeldak met donkere dakpannen wat voorziet in een rustige maar smaakvolle uitstraling. Verder heeft hij een glazen schuifwand en een lounge area met een kachel. Hierdoor weet het poolhouse niet alleen de tuin te verrijken maar ook ontspanning en rust te bieden, die je binnen niet zal kunnen ervaren. Ook deze poolhouse zorgt ervoor dat de zwembadtechniek netjes uit zicht is, en het werd dan ook weggewerkt in de berging aan de zijkant van de tuinkamer. Kortom, het is er jaardoor heerlijk vertoeven.

Poolhouse met bar

Het volgende poolhouse werd goed geïsoleerd en is voorzien van een badkamer en slaapvide in de nok. Hij leent zich dan ook perfect als gastenverblijf. Dit poolhouse is dan ook veel meer dan een streling voor het oog. Het is een praktische uitvalbasis die veel extra ruimte biedt. Het luxe buitenverblijf is werkelijk van alle gemakken voorzien. Denk aan sanitaire voorzieningen, een ruime berging, een bar, een slaapgedeelte en een buitenkeuken. Het laatstgenoemde maakt het een zeer geschikte plek om uitgebreid te koken en te genieten van het heerlijke buitenleven. Om er nog een schepje bovenop te doen heeft het poolhouse ook een grote glazen schuifwand en lamellen om de mate van zoninval en de temperatuur te regelen. Het is een poolhouse om jaloers op te worden!

Modern poolhouse

Droom je ervan om een duik te nemen in jouw eigen zwembad om vervolgens volledig te kunnen ontspannen in jouw eigen sauna? Laat je dan inspireren door nog een poolhouse. Het horizontale trippel rhombus profiel geeft dit buitenverblijf een waanzinnige, luxueuze uitstraling. Daarnaast is hij ook voorzien van vele sanitaire voorzieningen zoals een maatwerk combisauna van Welson. Opnieuw werd alle zwembadtechniek weggewerkt in een speciaal daarvoor ontworpen ruimte in het poolhouse. Door de sauna en door de, in het plafond, ingebouwde heaters is het er in de winter ook heerlijk warm. Het poolhouse is ook in deze tijd van het jaar de uitgelezen plek om even helemaal tot jezelf te kunnen komen.

Multifunctioneel buitenverblijf

Tot slot tonen we je graag nog een poolhouse dat nog gebouwd moet gaan worden. Het ontwerp belooft veel goeds en straalt ongekende luxe uit. Het design wordt dan ook gekenmerkt door de ROHE-ontwerpstijl van Bronkhorst. Het ontwerp bevat alle ingrediënten om helemaal tot rust te kunnen komen en is daarnaast ook enorm multifunctioneel. Dit betekent dat het poolhouse onder andere een fijne eethoek heeft. De royale eettafel zorgt ervoor dat dit buitenverblijf dé plek is om gezellig met vrienden tot in de late uren te dineren of borrelen. De loungehoek leent zich er juist voor om even helemaal tot jezelf te komen met bijvoorbeeld een goed boek.

Meer over Bronkhorst

Bronkhorst realiseert steeds vaker projecten waarbij de opdrachtgever volledig ontzorgd wordt. Dit betekent dat zij zowel het tuinontwerp, de bouw en de volledige coördinatie van de tuinaanleg voor hun rekening nemen. Door goed naar de wensen van hun klanten te luisteren kunnen zij veel uit handen nemen en leveren zij iedere keer weer een fantastisch eindresultaat op. Wil je hier meer over weten? Dan kun je altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met Bronkhorst.

Editor: Media team

Datum: 21-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living