5x marmer | The Art of Living 

Bij het aanhoren van het begrip ‘marmer’, beginnen vaak de ogen van interieurtalenten te twinkelen. Dit prachtige materiaal is zeer geliefd als bouwmateriaal, hoewel het een vrije harde steen is om te bewerken. De dichtheid van het marmer bepaalt de lichtinval. Marmer is er in veel verschillende soorten en kleuren. De meest bekende is die met duidelijke adering; willekeurige strepen die wild het materiaal doorkruisen. Leuk feitje: marmer wordt vernoemd naar de plaats waar het gewonnen wordt. We hebben de vijf mooiste toepassingen van marmer binnen ons platform voor je op een rijtje gezet.  

________________________________________

Nr. 1

Marmer, Bulthaup, The Art Of Living

Bulthaup

Keukenspecialist Bulthaup werkt heel veel met marmer, omdat marmer perfect is in de keuken. Het materiaal is zo hard, dat je er gerust met een mes overheen kunt gaan. Dit exemplaar heeft een extreem patroon, waardoor het marmer ook een zeer duidelijke esthetische functie heeft binnen deze keuken. 

________________________________________

Nr. 2

Marmer, Dennis Tjampens, The Art Of Living

Dennis T’jampens

Dennis T’jampens gebruikt marmer vooral om wanden mee te bekleden. Je hebt dan overal unieke wandbekleding met een dynamische werking. De mooiste toepassing is in de douche, waar een gigantische muur lijkt te bestaan uit één stuk prachtig marmer.

________________________________________

Nr. 3

Marmer, Studio de Blieck, The Art Of Living

Studio de Blieck 

Deze riante keuken heeft veel aanrechtblad nodig en dat betekent dus véél marmer! De donkere kleur doet warm aan en het patroon in de bladen is subtiel.

________________________________________

Nr. 4

The Home Director 

Marmer komt goed tot zijn recht wanneer het veelvuldig in een ruimte gebruikt wordt. Deze badkamer is daar een perfect voorbeeld van. Dit maagdelijke witte marmer wordt verleid door de zwarte adering. 

________________________________________

Nr. 5

Van Essen Keukens

Het laatste voorbeeld is wederom een aanrechtblad, maar ditmaal een ontzettend dik blad! De dikte van het marmer is een duidelijke toonzetter in deze ruimte. De drukte van de smalle adering is speels.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp


Web editor: Media team     |

Datum: 20 | nov | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media