5x prachtige interieurs met karakter

Luzano

Luzano richt zich op interieurontwerp en helpt bij het creëren van exclusieve woningen. Dankzij hun full-service benadering zijn zij vanaf het allereerste begin betrokken bij de realisatie van de indrukwekkende interieurs.

1. Een pronkstuk uit de twintigste eeuw
In het hart van de Veluwe verbluft een prachtige villa: een juweel uit het begin van de twintigste eeuw. Na een renovatie schittert deze woning als nooit tevoren. Het sublieme interieur is het eindresultaat van een samenwerking tussen meerdere partijen die met oog voor detail en ongekende passie gewerkt hebben aan deze transformatie.

Villa met een monumentaal karakter
De warme tinten weerspiegelen het monumentale karakter van de villa. De keuze om deze kleuren ook in de traploper terug te laten komen, creëert een gevoel van eenheid. Het waanzinnige plafond is de blikvanger van de woning. Hij combineert een naadloze mix van klassieke en modern elementen.

Een schitterend verlichtingsplan
Een lichtplan is van onschatbare waarde en onmisbaar in deze villa. Het plafond is voorzien van spots die het oppervlak accentueren. De eettafel in de luxe keuken is verrijkt met prachtige verlichtingsarmaturen die sfeer in de ruimte blazen.

Ontspannen in een stijlvolle badkamer
De badkamer is de ideale ruimte om tot rust te komen. Daarom is de badkamer voorzien van een vrijstaand bad dat wordt verlicht met prachtige armaturen.

Het beste van twee werelden: ontspanning en concentratie
Verlichting in de werkruimte mocht natuurlijk niet ontbreken. Speciale aandacht is besteed aan de positionering van de verlichting. Hierdoor ontstaat een sfeervolle werksetting die zowel ontspanning als concentratie mogelijk maakt.

2. Prachtige woning waar licht, ruimte én sfeer samenkomen
Op een idyllische locatie aan de bosrand is deze woning onlangs uitgebreid met een schitterende keuken.

Perfecte fusie van klassiek en modern
Het klassieke karakter van het huis is harmonieus gecombineerd met een eigentijdse aanbouw. Dit zorgt zowel binnen als buiten voor een verrassende uitstraling. Deze mix van klassiek en modern maakt dit huis absoluut uniek.

Natuurlijke lichtinval door grote raampartijen
Dankzij de riante raampartijen stroomt natuurlijk licht overvloedig binnen. De keuze voor gebeitst eikenhout, subtiele stalen accenten en het marmeren blad, gecombineerd met de naadloze microcement vloer, creëert een warme en ruimtelijke atmosfeer. De doorkijkhaard versterkt de verbinding tussen de eetkamer en de ruimte waarin je kunt wegdromen terwijl je geniet van het uitzicht.

3. Moderne woning in een pittoreske omgeving
In een pittoresk dorp heeft onze getalenteerde interieurontwerper een interieur gecreëerd die de perfecte samensmelting tussen moderniteit en harmonie belichaamt.

Samenwerking tussen bewoners en ontwerper
Wat dit interieur bijzonder maakt, is de bekwaamheid van de interieurontwerper om de voorkeuren van de klant om te zetten in een concreet ontwerp. Het eindresultaat is een leefruimte die niet alleen de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt, maar ook elegantie uitstraalt.

Een opvallend kenmerk zijn de meubelstukken die op maat zijn gemaakt. Zo ook de tafels. De interieurontwerper heeft de tafels zelf ontworpen. Vervolgens zijn ze vervaardigd en afgewerkt met microcement. Elk detail is hierdoor zorgvuldig overwogen en met vakkundigheid uitgevoerd.

4. City chic interieur in een Brabants dorp
In het rustgevende dorp bevindt zich een prachtig kantoor gestyled door Luzano. Dit is een project waarbij warmte en luxe samenkomen.

De warmte en luxe van notenhout
De nieuwste trend: notenhout creëert een warme, maar luxe sfeer door de vlammende nerf. De rustige, maar stoere kleursamenstelling past perfect bij het City chic interieur. Het meubilair is hierbij elegant en strak van vormgeving.

Spelen met de effecten van licht
Ingebouwde spots zijn zo geplaatst dat ze zowel functioneel als sfeergevend zijn. Boven de vergadertafel en het bureau is een design armatuur geplaatst waarmee gespeeld kan worden met warm- en geconcentreerd licht.

5. Serene woning
Laat je inspireren door de sereniteit van dit prachtige huis, gelegen te midden van groene weilanden. Het interieur van de woning omschrijft zich het beste als licht dankzij de lichtinval die binnenstroomt door de vele ramen.

Licht, maar toch sfeervol
Het interieur combineert stijl en comfort. De meubels zijn zorgvuldig gekozen waarbij lichte tinten de boventoon voeren. De microcement vloer is verrijkt met een wollen vloerkleed, waardoor de ruimte een uitnodigende uitstraling heeft.

Chique keuken
De keuken is een meesterwerk op zich: met een bronzen lakafwerking en afgeronde hoeken oogt de eetruimte vriendelijk met een chique touch.

Editor: Media Team

Datum: 13-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Luzano