5x projecten met de verwarming van HEATSTRIP

HEATSTRIP

Ben je opzoek naar innovatieve terras verwarming, die speciaal ontwikkeld is voor het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen? Dan zijn de heaters van HEATSTRIP zeker het overwegen waard. Deze terrasverwarmers hebben een hoge output en zorgen daardoor voor effectieve en energiezuinige comfortwarmte. Hierdoor verwarm je precies hetgeen dat nodig is en daardoor kun je besparen op de energiekosten. Bovendien hebben ze een strak design waardoor ze bij vrijwel iedere stijl passen. We tonen je dan ook graag een aantal projecten, die werden verrijkt met de heaters van HEATSTRIP. Laat je er dan ook vooral door inspireren.

Verwarming, terrasverwarming, HEATSTRIP

Verbinding tussen de binnen- en buitenruimtes

De binnen- en buitenruimtes aan elkaar binden stond centraal in het ontwerp van deze hedendaagse villa. Daarom kreeg de achterkant een open opzet. Hierdoor kan veel licht de woning betreden en raken binnen en buiten aan elkaar verbonden Een extra grote woonruimte werd zo gegarandeerd. Een fijn terras dat deze verbinding bevordert was dan ook noodzakelijk. Daarom werd gekozen voor een royaal overdekt terras dat onderdeel uitmaakt van de woning. Doordat de glazen wanden open te schuiven zijn, staat deze ruimte ook in verbinding met de tuin. De verwarming van HEATSTRIP zorgt ervoor dat de tuinkamer heerlijk warm blijft en dat lang van het mooie weer genoten kan worden. Het voegt dan ook daadwerkelijk iets toe aan totaalconcept.

Heaters met een strak design

Op het volgende overdekte terras kan ook heerlijk genoten worden van de tuin en de omgeving. Wederom maakt de overkapping onderdeel uit van het ontwerp van de woning. De heaters van HEATSTRIP werden op mooie wijze verwekt in het plafond van de overkapping. Door te kiezen voor de zwarte variant passen ze erg goed bij het design van de villa. De kozijnen, meubels en dakrand zijn namelijk ook zwart. Deze kleur contrasteert prachtig bij het witte stucwerk, voor een extra bijzondere uitstraling. Daarnaast zijn de verwarmers ultradun en geven ze geen rode gloed af. Wat ook weer bevorderend werkt voor de uitstraling van de woning.

Verwarming, terrasverwarming, HEATSTRIP

Jaardoor genieten

Wanneer je eenmaal in de tuin van deze waanzinnige woning beland, waan je je in een heel nieuw paradijs. Neem ontspannen plaats onder de overkapping en ontdek wat deze buitenruimte allemaal te bieden heeft. De overkapping biedt voldoende ruimte om de heerlijkste gerechten te bereiden, te loungen en te ontspannen in een heuse jacuzzi. Om hier lange avonden, of op koudere dagen, ook van te kunnen genieten werd de verwarming van HEATSTRIP geplaatst. Het design zorgt voor een comfortabele warmteverdeling, waardoor de juiste gedeeltes onder de overkapping worden verwarmd. Het is er dan ook jaardoor heerlijk vertoeven.

Verwarming, terrasverwarming, HEATSTRIP

Poolhouse met heaters

Achter in de tuin van deze woning staat een bijgebouw, ofwel een poolhouse. Dit is de uitgelezen plek om van de groene omgeving en het weidse uitzicht te genieten. De heaters van HEATSTRIP mochten dan ook niet ontbreken. Ze zorgen ervoor dat ook wanneer het weer het niet toelaat van de buitenruimte genoten kan worden. De verwarming maakt gebruik van het stralingswarmte principe. Dit houdt in dat de warmte direct van de bron naar de ontvanger gaat. Alles wat hiermee in contact komt zal dus opgewarmd worden, ook meubels en vloeren, en dat is wel zo efficiënt.

Verwarming, terrasverwarming, HEATSTRIP

Luxe buitenruimte

Alle onderdelen van de buitenruimte werden perfect op elkaar afgestemd. Dat houdt in dat de materialisatie klopt, dat over beplanting werd nagedacht, dat er een wellness werd gecreëerd en dat ruimte werd overgelaten voor een fantastisch overdekt terras. Ook het terras is van alle gemakken voorzien. Er staat een heerlijke loungeset en er werden verwarmers van HEATSTRIP geïnstalleerd. Dit maakt van het terras de uitgelezen plek om samen te komen met vrienden of om tot rust te komen na een verfrissende duik. De heaters zullen ervoor zorgen dat je het niet koud krijgt.

De verwarmers van HEATSTRIP

Het innovatieve design, van de HEATSTRIP verwarming, en zijn aangename werking zorgen ervoor dat het een heuse toevoeging is aan iedere buiten- en binnenruimte. Ze kunnen bijvoorbeeld ook geïnstalleerd worden in een serre of tuinkamer. Bovendien zijn ze eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening en kun je kiezen uit verschillende standen. Wat wil je nou nog meer?