5x unieke wellness tuinen van VSB Wellness

VSB Wellness

Een showroom vol inspiratie 

VSB Wellness ziet zichzelf als trendsetter en wil juist voor ieder project een uniek concept neerzetten in plaats van de trends klakkeloos te volgen. Iedere opdrachtgever is uniek en daarmee ook ieder project! Ze krijgen heel veel verschillende vragen en nodigen mensen daarom altijd uit om naar de showroom te komen. In de showroom vind je een keur aan opties, zoals muren vol verschillende hout- en glassoorten en diverse spa’s. VSB Wellness biedt ook technisch advies over bijvoorbeeld een zwembad of stoomcabine. Ze luisteren goed naar wat een klant voor ogen heeft. Daarna geven ze advies over wat er mogelijk is en hetgeen dat zij aanbevelen. 

Wellness, Poolhouse, VSB Wellness

Wellnesstuin

Als je VSB Wellness zegt, dan zeg je maatwerk. Elk van hun projecten wordt vanuit een specifieke wens ontworpen en omsluiten daardoor de nieuwe eigenaars als een maatpak. Dat maakt al hun wellness tuinen werkelijk uniek. Een buitensauna is zeker iets wat helemaal past in een wellnesstuin. Enkele van deze ‘pareltjes’ lichten we hier verder uit.

Sauna op hoogte

VSB Wellness gaat graag een uitdaging aan en zegt zelden ‘nee’. Zo had de eigenaresse van een vakantiewoning aan het water wel een heel origineel idee: een ‘boomhut-sauna’. VSB Wellness ontwierp dus een heuse infraroodsauna op palen. Een bijzonder project. Vanuit de sauna hebben de bewoners prachtig zicht op de mooie omgeving en vanuit de vakantiewoning is het uitzicht op het water behouden gebleven.  

Designsauna in luxe poolhouse

Bij een prachtige villa in Brabant mocht VSB Wellness een zwembad compleet met luxe buitenwellness verzorgen. Het resultaat is een strak design van een sauna en stoomcabine achter glaswanden, van waaruit de eigenaars een prachtig zicht op het luxe zwembad hebben. Beide achterwanden zijn voorzien van een glazen fotowand met ledverlichting. Je krijgt hierdoor werkelijk het gevoel dat je in een buitenlands oord bent. Een prachtig compleet geheel, voor ultiem genot.Tijdens de warme zomerdagen kunnen de bewoners heerlijk genieten en afkoelen in het stijlvolle zwembad.  

Wellness, Poolhouse, VSB Wellness

Buitensauna voor wellness resort

Voor een luxe openbaar wellness resort in Kampenhout (B) heeft VSB Wellness de complete inrichting van het volledige complex mogen realiseren. En uiteraard kunnen heerlijke buitensauna’s dan zeker niet ontbreken. De saunacabine ’s staan in de mooie, groene wellnesstuin van het resort en de buitenkant is afgewerkt met Millboard Smoked Oak planken. VSB Wellness produceert alle maatwerk saunacabine’ s in hun eigen fabriek en hierdoor kunnen ze werkelijk in alle afmetingen en uitvoeringen gerealiseerd worden. Dus zowel voor openbare sauna’s maar zeker ook voor jouw eigen achtertuin!  

Wellness, Poolhouse, VSB Wellness

Sauna op een dakterras 

Zelfs op driehoog in hartje Rotterdam kan VSB Wellness een perfect passende buitenwellness realiseren. Deze bewoners zochten een buitensauna met een strak design om op hun eigen dakterras heerlijk te kunnen genieten van een saunabeleving. De buitenzijde is van Millboard Burnt Cedar planken, wat zorgt voor een fantastische, warme uitstraling. Om vooraf op te frissen of voor de heerlijke verkoeling is er een stijlvolle buitendouche aanwezig. 

Stijlvolle villa met volwaardige wellnesstuin

Ten slotte nog extra aandacht voor een prachtig wellnessproject in Zuid-Holland. In deze tuin heeft VSB Wellness een volledige wellness mogen realiseren. Een heel mooi project met een waanzinnig resultaat! Eyecatcher is allereerst het royale zwembad. Deze wordt gescheiden van het terras door een muur met glazen wanden, welke voorzien is van een gashaard. Om deze bijzondere muur nog mooier te maken zit er over de hele lengte een waterval in verwerkt, welke uitkomt in het zwembad. Door de glazen wanden is er zicht op het strakke zwembad, met daarachter de spa en het poolhouse. Het poolhouse is door VSB Wellness uitgerust met een saunacabine, stoombad met voetenbad, inloopdouche, toiletruimte en keuken incl. maatwerkbar. Vanuit de sauna hebben ze zicht over de prachtige tuin. Het is met recht een compleet geheel geworden. De bewoners mogen hier echt wel spreken van een droomlocatie.

Als je aan de vooravond staat van een eigen droomwellness, of benieuwd bent wat de mogelijkheden voor jou zijn, dan heet VSB Wellness je graag welkom in hun showroom. Het liefst op afspraak, zodat ze de tijd voor je uit kunnen trekken.  

Editor: Media Team

Datum: 26-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Esther Sessink

Fotografie: VSB Wellness