5x verbluffende villabouw | The Art of Living

Wil je een villa laten bouwen of verbouwen? The Art of Living helpt je graag met het vinden van de villa die bij jou past. Het is natuurlijk ook erg lastig om erachter te komen wat al jouw wensen zijn op het gebied van het realiseren van een villa. Er zijn tenslotte veel stijlen waar je voor kunt gaan. Daarom hebben wij vijf verbluffende villabouw projecten voor jou op een rijtje gezet!

________________________________________

Nr. 1

villabouw, The Art of Living

 

Beek & Bouwmeesters

Deze woning is een echte eyecatcher. Deze villa is van de eigenaar van Beek Bouwmeesters zelf. Hij realiseerde samen met architectenbureau Van Boven Architecten deze villa waar hij met zijn gezin in kan wonen en dat eveneens een showroom is voor zijn opdrachtgevers. De rieten kap, gebikte stenen en zwarte aluminium kozijnen dragen bij aan de uitstraling van een modern-landelijke boerderij. De hoogteverschillen van meer dan twee meter vallen niet eens op. Aan de voorzijde lijkt de woning namelijk een normale hoogte te hebben, maar de verrassing bevindt zich aan de achterzijde.

________________________________________

Nr. 2

villabouw, The Art of Living

Hoogeveen Architecten

Aan de ene kant heb je een nieuwbouwwijk en aan de andere kant wordt het omringd door water. Deze prachtige villa is zorgvuldig ontworpen en gerealiseerd door Hoogeveen Architecten. En wat wel erg speciaal is aan deze woning, is dat het landschap als het ware over het huis is getild. De moderne architectuur komt op die manier prachtig samen met de natuur.

________________________________________

Nr. 3

villabouw, The Art of Living

Lab 32

De bewoners van deze duurzame villa hadden één wens: een woning laten bouwen waarin ze oud konden worden. Daarvoor hebben ze Lab 32 ingeschakeld. Het meest opvallende element aan deze gelijkvloerse woning is het goudkleurige gevelscherm. Het breekt de voorgevel van geïsoleerd gevelstructuur. En wat ook erg slim is: de niet zo flatterende panelen zijn niet zichtbaar vanwege een verhoogd dakrand.

___________________________________

Nr. 4

Margry Arts

Deze villa is gelegen op een prachtige locatie, de achterzijde grenst namelijk aan de rand van een groot bos. Margry Arts maakte hier plaats voor deze unieke droomvilla. Het belangrijkste punt voor de architectuur was een zo optimaal mogelijke beleving van de waanzinnige omgeving. De aandacht voor details zorgt voor een mooie afwerking waardoor de villa een hoogwaardige uitstraling heeft gekregen.

___________________________________

Nr. 5

Station-D

Rust, ruimtelijk, sfeervol en warm. Zo kunnen wij deze prachtige nieuwbouwvilla omschrijven. Station-D Architects heeft een verbluffende architectuur gerealiseerd waarbij elke hoek een ander gezicht heeft. De combinatie van de architectuur en de buitenomgeving is wat deze schitterende villa zo uniek maakt.

 

___

Tekst: Fleur Antonissen