6x indrukwekkende stalen deuren

Blecks Stalen Deuren

Stalen deuren zijn steeds populairder, het is dan ook niet vreemd dat deze deuren in erg veel verschillende maten, designs en kleuren te verkrijgen zijn. Dit betekent dat je kunt kiezen wat je wilt en dat er altijd wel een deur te vinden is die past bij jouw interieurstijl. De prachtige deuren van Blecks Stalen Deuren zijn dan ook in alle soorten en maten te verkrijgen. De stalen deuren die zij maken zijn altijd maatwerk en dat betekent dat de ontwerpen niet altijd meer standaard zijn. We tonen je graag een aantal voorbeelden, zodat je dit kunt gebruiken ter inspiratie! 

Symmetrie

Hoewel het niet meer standaard is om een symmetrische deur te kiezen, worden er toch nog steeds erg veel symmtrische deuren gemaakt. Daarom tonen we je graag eerst nog deze waanzinnige deur. Het strakke design staat geweldig goed bij de rest van het interieur en laat daglicht tot diep in de woning doorstromen.  

Populair ontwerp

Iedereen die deze deur ziet is direct in de wolken en hoeft niet lang na te denken om vervolgens te besluiten voor deze stalen deuren te gaan. Een praktisch element van deze deur, is dat de verticale lijn ook dient als handgreep. Je ziet hier functie en esthetiek op mooie wijze samenkomen. 

Optisch genoegen

Vooral in puien met zijwanden wordt deze waanzinnige deur van Blecks geplaatst. Dit komt doordat de deur lage ruimtes optisch groter laat lijken. Het middenvlak is namelijk groter dan het boven- en ondervlak, zodat de deur langer lijkt dan bij bijvoorbeeld een symmetrische verdeling.

Indrukwekkend design

De twee populairste deuren werden gecombineerd en deze fantastische stalen deuren waren het resultaat. De verticale lijn van de tweede deur en de vlakverdeling van de derde deur creëerden samen een indrukwekkend design, dat minstens net zo populair zal worden.

Minimalistisch

Deze minimalistische deur heeft een compleet ander design dan de voorgaande deuren. Dit is ook hetgeen dat hem bijzonder maakt. Het ontwerp moet je aanspreken, maar is voor werkelijk ieder interieur weggelegd.  

Daglicht

Tot slot tonen we je graag nog een deur die steeds populairder wordt. Dit komt doordat mensen het belang van daglicht steeds meer gaan erkennen. Er wordt daarom steeds vaker voor veel glas gekozen en bij dit uitgangspunt sluit deze deur naadloos aan.  

Editor: Media team

Datum: 21-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living