6x prachtige projecten van NG Bouwen met Natuursteen

NG Bouwen met Natuursteen

Bij NG Bouwen met Natuursteen ben je aan het juiste adres voor natuurstenen gevels, bestrating en andere natuursteen toepassingen. Met de verschillende sorteringen die zij leveren creëren zij keer op keer de meest unieke projecten. Het natuursteen dat wordt gebruikt vindt zijn oorsprong miljoenen jaren geleden en wordt op een duurzame manier gewonnen en verwerkt. Hierdoor voldoet het natuursteen niet alleen op esthetisch aspect, maar ook in het duurzame opzicht. Om aan te tonen wat de mogelijkheden van natuursteen zijn tonen we je graag vijf spraakmakende projecten van NG Bouwen met Natuursteen.

Natuursteen, Exterieur, NG Bouwen met Natuursteen

Luxe duinvilla

Het eerste project dat we graag in de spotlight zetten is een schitterende duinvilla in Noordwijk. De villa biedt prachtig uitzicht over het strand, de zee en de duinen. De woning moest dan ook zo gebouwd worden dat hij eer zou doen aan zijn omgeving. Daarom werd de villa ondergedompeld in natuursteen. De Black Sea sortering werd gebruikt om diverse gevelvlakken mee te bekleden, ook werd natuursteen verwerkt in de tuin. Hierdoor past de woning geweldig goed bij de sfeer van het duinlandschap. Om er nog een schepje bovenop te doen werd het product van NG Bouwen met Natuursteen ook in het interieur verwerkt, voor een mooi totaalconcept.

Natuursteen, Exterieur, NG Bouwen met Natuursteen

Gelijkvloerse villa

Het volgende project waarbij NG Bouwen met Natuursteen betrokken was, is deze gelijkvloerse villa die werd gebouwd volgens de moderne bouwstijl. Hierdoor kreeg de woning een eigentijds en authentiek uiterlijk. Natuurlijke materialen werden gebruikt om het grootste gedeelte van de gevel mee te bekleden, waaronder dus natuursteen. Een natuurstenen sortering werd op diverse manieren in de villa verwerkt. Zo zal je direct opvallen dat een groot gedeelte van de gevel bestaat uit natuursteen. Daarnaast zijn ook verschillende uitstekken bedekt met natuursteen strips en om het exterieur nog interessanter te maken werden ook delen van het plafond en de entree bekleedt met natuursteen. Hierdoor klopt het totaalbeeld tot in de kleinste puntjes.

Natuursteen, Exterieur, NG Bouwen met Natuursteen

Eindeloze mogelijkheden

De vorm, de dieptespeling en het lijnenspel van deze villa zorgen ervoor dat het prachtige natuursteen direct alle aandacht opeist. Het gedeelte van de woning dat werd bekleed met natuursteen staat wat verder naar voren dan de rest van het bouwwerk en trekt daardoor het oog. Maar ook andere gedeeltes van de gevel en zelfs de schoorsteen werden opgebouwd met natuursteen. Bovendien werd het materiaal ook gebruikt om het interieur te verrijken. Bijzonder aan dit project is het gegeven dat niet één sortering werd gebruikt, maar twee verschillende sorteringen met zowel gebroken als gezaagde stenen. Het toont de eindeloze mogelijkheden die NG Bouwen met Natuursteen biedt.

Natuursteen, Exterieur, NG Bouwen met Natuursteen

Internationale allure

Deze villa is het toonbeeld voor moderne bouwwerken. Dit komt door het platte dak, het witte stucwerk, en de strakke vormentaal. Toch krijgt de woning een authentiek karakter en roept het Mediterrane sferen op door het gebruik van natuursteen. Natuursteen werd op subtiele wijze verwerkt in het ontwerp en geeft het design net wat meer diepgang. Hiervoor werd de sortering Karlovy Vary gebruikt. Deze steen heeft een lichtgrijze kleur met bruine nuances en komt daardoor goed tot zijn recht naast het lichte stucwerk. Hierdoor kreeg de woning internationale allure.

Oog voor de natuur

Dit nieuwbouwproject staat midden in de natuur en om dit extra te benadrukken werden verschillende natuurlijke materialen verwerkt in het bouwwerk. De gevel werd dan ook voor een groot gedeelte bekleed met hout en het middelste gedeelte, met de verdieping, werd uit natuursteen opgebouwd. Door de combinatie van stucwerk, hout en grote ramen komt het natuursteen extra goed tot zijn recht. Hierdoor ontstond een erg moderne woning, gebouwd met oog voor de natuur.

Natuursteen, Exterieur, NG Bouwen met Natuursteen

Appartementencomplexen

Tot slot tonen we je graag nog een prachtig landgoed waarbij NG Bouwen met Natuursteen ook betrokken was. Zij hebben natuursteen geleverd voor vier verschillende appartementencomplexen. De gebouwen hebben alle dezelfde uitstraling, maar onderscheiden zich door bepaalde unieke kenmerken. Een voorbeeld hiervan is het gegeven dat in ieder gebouw een andere sortering natuursteen werd verwerkt. Hierdoor ogen de gebouwen modern, uniek en stijlvol. NG Bouwen met Natuursteen wist dan ook opnieuw weer te verrassen.