7x exclusieve haarden van Boley

De ultieme sfeerhaarden van openhaard specialist Boley

Ben je op zoek naar een nieuwe haard. Een haard die multifunctioneel is of juist specifiek voor een ruimte in je woning? De speciaal op maat vervaardigde openhaarden van Boley zijn geschikt voor een hout-, gas-, ethanol- of electrisch vuur. Het vuur brandt daadwerkelijk in de ruimte, hierdoor ontstaat het meest natuur getrouwe vuurbeeld. Waar wil jij graag het knusse beeld van vuur terug laten komen in jouw huis? The Art of Living laat je verschillende haarden zien in livings en keukenruimtes. Welke exclusieve haard is jouw favoriet? Laat je inspireren door deze 7 exclusieve haarden van Boley. 

The Art of Living Online laat je eerst een aantal haarden zien in keukenruimtes, daarna zal het artikel zich vervolgen met exclusieve haarden in woonkamers. Denk je nu, wow, deze openhaard is precies wat ik zoek? Klik dan snel verder op de betreffende foto om meer te zien van de woning. Voor alle specifieke informatie kun je ook altijd in het colofon onderaan doorklikken naar de website van Boley.

 

Culimaat, Marcel Wolterinck, luxe keukens, droomkeuken, high-end keuken

 

De sfeervolle openhaard
Deze sfeervolle keuken voelt door het vele gebruik van zwarte en grijze kleuren toch heel warm aan door het vele gebruik van houtmaterialen. Kijk bijvoorbeeld naar het houten maatwerk, de lichte houten vloer en de houten details hier en daar gedisplayed in de keuken. De echte eyecatcher waardoor de ruimte zo sfeervol is, is natuurlijk de houthaard van Boley die echt hout laat knisperen. Daar dromen we in de komende winterdagen allemaal van. Graag meer zien van deze sfeervolle keuken?

 

 

Ronde keuken met openhaard
Altijd al gedroomd van een keuken in een ronde vorm? De gehele keuken wordt door de hele ruimte opgevuld. Een opvallende haard kan hierbij een mooie toevoeging zijn. Deze gashaard van Boley zorgt voor een middelpunt, waarbij keuken en living met elkaar gecombineerd worden. Wil je graag meer zien van dit droompaleis?

 

Deze prachtige op maat gemaakte keuken is gerealiseerd door Culimaat.

 

Strak in het zwart
Ben je meer van een strak, modern interieur? Dan moet je even naar dit inspiratiebeeld kijken. In deze luxe keuken van Culimaat zijn in één wand het strakke maatwerk, de oven en stoomoven, de vriezer, koelkast, wijnkast, tv en een strakke openhaard van Boley gerealiseerd. Wat vind jij van deze combi? Wil je graag meer zien van deze droomkeuken?

 

Woonkamer, open haard, Boley, Openhaardencentrum Wierden, televisie, riante villa, Leeflang Architectuur

 

De strakke openhaard
In deze riante villa is deze strakke openhaard van Boley gerealiseerd in de moderne living. De Boley 2000 is een gashaard van 2 meter breed. Deze openhaard valt in de categorie lijnvuren. Ideaal als je gebruik wilt maken van de volledige wand in je huiskamer. Je kunt er voor kiezen om boven de openhaard een televisie te realiseren zoals de bewoners van deze villa ook graag wilden. Graag meer zien van deze riante villa?

 

luxe villa, lab32 architecten, moderne villa, villa bouwen, villa ontwerpen, strak interieur, interieurontwerper, the art of living

 

Gashaard in futuristische villa
De gashaard van 2 meter breed is een favoriet onder bekende architecten en interieurontwerpers. Lab 32 architecten heeft voor deze enorme villa, die recent is opgeleverd, de bekende gashaard van Boley gekozen. De televisie is naast de haard gerealiseerd en ook in de wand zelf gebouwd. Wat vinden jullie van deze setting? Graag meer zien van deze luxe villa?

 

Woonkamer, living, haard, Boley, Meubels, Gebroeders Smits, grote ramen, uitzicht, Penthouse, Crepain Binst

 

Penthouse deluxe
Wil je graag een openhaard die opvallend in het midden van de ruimte staat zoals in dit penthouse? Deze vrijhangende openhaard van Boley heeft een kap die compleet gemaakt is uit rvs panelen die strak zijn verwerkt. Ook de sokkel is vervaardigd uit rvs met een glazen plaat als afwerking aan de bovenzijde. In de avond wordt deze openhaard verlicht door de led verlichting aan de onderzijde voor een extra glamourous gevoel. Graag meer zien van dit penthouse?

 

Woonkamer, eettafel, haard, Boley, grote ramen, MHB, minimalistische villa, VLCS Architecten

Enorme haardpartij
We sluiten dit artikel af met een echte design eyecatcher! Deze roomdivider met ingebouwde openhaard van Boley staat midden in de woonkamer en zorgt voor alle aandacht in deze ruimte. Gezellig lijnvuur brand hier dag en nacht voor de gezelligheid. Met een druk op de knop is het vuur ook weer automatisch uit, wel zo makkelijk. Graag meer zien van deze villa?

 

___

Wil je graag meer informatie over de exclusieve haarden van Boley?

 

 

  • Boley Exclusieve Openhaarden
  • Marconiweg 1
  • 5466 AS Veghel