Slider2
Slider1
Slider3
previous arrow
next arrow

AA+ ontwerpbureau

Bij AA+ ontwerpbureau staat kwaliteit, vakmanschap en de wensen van de klant centraal. Het bureau is gevestigd in Berkenwoude en Elspeet. Ontwerper Marinus Weijers heeft de basis gelegd in zijn eigen nieuwbouwhuis en deelt zijn passie dan maar al te graag met de huiseigenaren. Weijers heeft een voorkeur voor de Kempische bouwstijl en voert deze door in interieur, exterieur en tuin.

Kempische & Gooische stijl

Marinus Weijers hecht daarnaast veel waarde aan details en vindt het dan ook niet meer dan normaal om van A tot Z mee te denken bij het project. Stijl, gevoel en balans vormen de signatuur van AA+ ontwerpbureau. Naast de Kempische bouwstijl kenmerkt het bureau zich ook door de Gooische bouwstijl. Bij deze stijl behoren huizen met landelijke en strakke kenmerken en rieten daken.

Droomvilla’s ontwerpen

Het bouwen van droomvilla’s is wat Marinus samen met een team van experts graag doet. Waarbij exterieur, interieur en de tuin volledig op elkaar worden afgestemd. In combinatie met de wensen van de opdrachtgevers creëert het bureau iets unieks en betaalbaars!

Totaalarchitectuur

Naast het ontwerpen van woningen kunt u bij AA+ Ontwerpbureau ook terecht voor interieurarchitectuur, tuinontwerp en advies. Dit zorgt voor afstemming tussen alle elementen van uw leefomgeving.

___

Alle projecten van AA+ Ontwerpbureau zien? 

Kempische stijl

Deze droomvilla gelegen aan de Waal heeft een rustgevende sfeer, wat veel authenticiteit uitstraalt. Voor dit project heeft Marinus Weijers van AA+ zo veel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt. Dankzij passie en vakmanschap werd er een mooi eindresultaat gecreëerd.

Tijdloze villa met klassieke details

De villa heeft aan de buitenkant al een prachtige architectuur met veel ramen. Als je binnenkomt zie je meteen de lichtgevende eyecatcher in de trappenhal hangen. Alles in de villa is prachtig afgewerkt met klassieke details en ontworpen als tijdloze villa.

Modern interieur

Een villa met een modern interieur in combinatie met landelijke elementen. Waarbij het in- en exterieur perfect op elkaar zijn afgestemd met op maat gemaakte meubels en afwerking tot in de kleine details.

 

Marinus Weijers


“Door onze persoonlijke aanpak en verbinding met de expertise van passievolle vakspecialisten, komen we in nauwe samenspraak met de klant en kunnen we een exclusief en betaalbaar resultaat opleveren”

 

___

Contactgegevens:

  • AA+ ontwerpbureau B.V.
  • Kerkweg 77d
  • 2825 NA Berkenwoude

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

NOW.A Design Studio


NOW.A Design Studio NOW.A Design Studio is een ontwerpstudio die met passie, en een hang naar perfectie, hedendaagse exterieurs en interieurs ontwerpt. Hierbij staat het creëren van totaalconcepten centraal, met als resultaat een harmonieus ontwerp waarbij exterieur en interieur naadloos op elkaar aansluiten. Binnen de filosofie van de ontwerpstudio is het belangrijk dat er een […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media