previous arrow
next arrow
Slider

AA+ ontwerpbureau

Het belang van de klant staat voor ontwerper Marinus Weijers centraal. Wanneer het om kwaliteit en vakmanschap gaat, doet hij geen enkele concessie. Als vakidioot deelt hij zijn passie graag met de huiseigenaren en zijn streng geselecteerde leveranciers. Dat zijn veelal familiebedrijven met een lange staat van dienst. Geraffineerde details staan centraal in combinatie met een weloverwogen prijs-kwaliteitverhouding. De basis heeft de ontwerper gelegd in zijn eigen nieuwbouwhuis, waar zijn passie voor de Kempische bouwstijl is ontstaan en is doorgevoerd in exterieur, interieur en tuin. Het comfort van heden met de sfeer uit het verleden!

Van A tot Z meedenken met de bouw en het interieur van de opdrachtgever, past bij ontwerper Marinus Weijers. Stijl, gevoel en aandacht voor detail en balans vormen de rode draad voor de ontwerpen van Marinus en is de signatuur van AA+ ontwerpbureau.

___

Alle projecten van AA+ Ontwerpbureau zien? Klik hier

 

Marinus Weijers


“Door onze persoonlijke aanpak en verbinding met de expertise van passievolle vakspecialisten, komen we in nauwe samenspraak met de klant en kunnen we een exclusief en betaalbaar resultaat opleveren”

 

___

Contactgegevens:

  • AA+ ontwerpbureau B.V.
  • Kerkweg 77d
  • 2825 NA Berkenwoude

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 06 | nov | 2017


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Bureau IN


Bureau IN realiseert verschillende projecten op het gebied van interieur, restyling en bouw.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media