Aangenaam buiten verblijven met luxe terrasverwarmers 

HEATSTRIP

HEATSTRIP, dé comfortabele terrasverwarmer, is al jaren een begrip in outdoor verwarming. De comfortabele warmte van HEATSTRIP geeft een aangenaam gevoel op de plek waar je zit en zorgt voor vele ontspannen uurtjes buiten. Als de buitentemperatuur net iets te koud is, als het zonnetje gewoon nog niet voldoende kracht heeft, dan is Heatstrip de uitkomst voor op je terras. HEATSTRIP is nu ook via een app op je telefoon te bedienen. Comfort en gemak gaan hand in hand, dat is echt aangenaam buiten verblijven! 

Eenvoud in design 

De HEATSTRIP terrasverwarmer valt op door zijn strakke, slanke vormgeving, eenvoud in design en krachtige infraroodstraling. Met een druk op de knop van de afstandsbediening of de app op je telefoon, is het binnen enkele minuten al aangenaam warm. De HEATSTRIP kan aan het plafond bevestigd worden of geïntegreerd worden in het plafond van de buitenruimte. Daarnaast is er ook een draagbare versie van de HEATSTRIP op gas die je neer kunt zetten waar je de extra warmte nodig hebt en waar geen overdekte mogelijkheden zijn. 

Laat je adviseren door een van de medewerkers van HEATSTRIP welke uitvoering het beste bij jouw buitenruimte en wensen past. Geniet van het heerlijke buitenleven, kies voor Heatstrip. 

Terrasverwarmer, buitenleven, The Art of Living

Het verhaal 

Het merk HEATSTRIP is in 2004 in Australië op de markt gebracht. Het ontwerpteam van Thermofilm zag volop mogelijkheden voor een nieuwe stijl van elektrische warmtestralers. 

Het eerste model was ontworpen om alleen binnenshuis te gebruiken en was meteen een succes. Ingenieurs en architecten ontworpen ze voor scholen, kantoren en vele andere objecten in Australië en Nieuw-Zeeland. Een logisch vervolg was de ontwikkeling van de HEATSTRIP voor buitenshuis als terrasverwarmer. Het buitenmodel moest wel een veel hogere werkingstemperatuur bereiken. Dit zorgde voor unieke technische uitdagingen en vele ontwikkelings- en testuren zijn erin gestoken om dit revolutionaire model te perfectioneren. 

Editor: Media team

Datum: 14-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: HEATSTRIP