Boederijstijl | Aerdenhout villabouw, the art of living

Aansprekende villa in boerderijstijl | Aerdenhout Villabouw

Wie voor Studio Marco van Veldhuizen kiest, is verzekerd van een woning die tot in de details perfect is. Voor de bewoners was dit hoge streven naar de allerbeste kwaliteit een echte must. Om de woning te realiseren, namen zij Aerdenhout Villabouw in de arm, want een woning kan in 3D nog zo mooi zijn, ook voor de uitvoering heb je een betrouwbare, kundige aannemer nodig. De buitenzijde is gerealiseerd met de visie van Marco van Veldhuizen. Door de samenwerking tussen Aerdenhout Villabouw en Marco van Veldhuizen is er een fantastische woning in boerderijstijl ontstaan.

Hoofdaannemer: Aerdenhout Villabouw & Bouwmanagement, Metselwerk: René Van Eijk Metselwerken, Architect: Studio Marco van Veldhuizen, Gevelbekleding: Jongeneel. Zink- en dakwerk: Prins Dakwerken. Schoorsteen: Exclusieve Schoorstenen. Tuinarchitect en aanleg: Veeken Tuinprojecten.

Boederijstijl | Aerdenhout villabouw, the art of living

Trap: Van Der Geest Trappen.

Een klik hebben

“De samenwerken met Studio Marco van Veldhuizen is ons uitstekend bevallen” vertelt Niek Oortman, eigenaar van Aerdenhout Villabouw & Bouwmanagement. We kijken terug op een fijn project, waarbij kwaliteit steeds hoog in het vaandel werd gedragen. Ook voor ons was dat prettig werken. Juist omdat er geen concessies zijn getroffen op het gebied van kwaliteit kregen wij het volste vertrouwen om het ontwerp van Marco te realiseren. Voor ons is het van waarde dat we naast een heldere communicatie met de architect, ook een klik met de bewoners hebben. We willen dat de bewoners te allen tijde het gevoel hebben dat ze bij ons terecht kunnen met ideeën en vraagstukken. Meedenken doen we maar wat graag.”

Boederijstijl | Aerdenhout villabouw, the art of living

Haard: Jos Harm B.V. Elektrische installaties: Technisch Buro Blankendaal. Keuken volledige realisatie: Dosis Keuken & Interieur.

Badkamermeubel: Constilo Design. Natuursteen: Stone visions. Badkamerkranen: Hotbath BV. W-Installie: Bruins Installatie.

Boederijstijl | Aerdenhout villabouw, the art of living

Een woning voor de toekomst

Wanneer je binnenkomt, valt meteen de ruimtelijkheid van de vide op. De trap, die deels wordt afgeschermd door houten lamellen, is een heuse blikvanger in de entree. Hoewel op de bovenverdieping een overvloed aan ruimte is om gasten onder te brengen, speelt het leven van de bewoners zich grotendeels op de benedenverdieping van deze villa in boerderijstijl af. Nu de kinderen uit huis zijn, zochten zij een plek die met hun behoeften meegroeit. Met volop ruimte om thuis in alle stilte te werken, tot rust te komen en samen te zijn met vrienden, voldoet deze woning aan alle wensen. Een goede lichtinval is cruciaal voor het woongenot. Het grote raam dat de zijgevel van de villa omvat, omspant zowel de living en de entree als een van de gastenslaapkamers boven. Niet alleen zorgen de grote raampartijen voor het nodige daglicht; ook brengen ze de natuur dichterbij. Met een schitterend landschap als uitzicht stappen de bewoners zo op het terras om van hun tuin te genieten.

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Evelien de Raaff, geschreven voor magazine nr.4 2021
Fotografie: Jurrit van der Waal

____
Wil je meer zien van Aerdenhout Villabouw?