Aardetinten voor luxe interieur

Huis van Strijdhoven

Een interieur dat voornamelijk uit aardetinten bestaat klinkt wellicht niet heel spannend, maar vergis je niet. Deze villa is voorzien van een prachtig nieuw interieurontwerp dat volledig aansluit bij de wensen van de bewoners. De unieke mix van kleuren en materialen kon in zijn totaliteit doorgevoerd worden in de woning. Het creatieve brein achter dit mooie interieurontwerp? Huis van Strijdhoven. 

Basis van aardetinten 

Net buiten het bruisende centrum van Tilburg, ligt deze high-end villa, in een bosrijke omgeving. Huis van Strijdhoven heeft hiervoor een totaalontwerp gemaakt. Hierbij is de basis van de villa behouden gebleven en als uitgangspunt gebruikt. Op deze manier is er een verbinding gecreëerd met de bijzondere, bosrijke omgeving. Huis van Strijdhoven heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van natuurlijke texturen. In deze riante villa vormen aardetinten dan ook de basis.  

Maatwerk 

De aardetinten zorgen, in combinatie met het vele maatwerk, voor een warme, hartelijke sfeer. In de verschillende ruimtes zijn op maat gemaakte kastenwanden ontworpen. Ook het keramiek, dat je onder andere in de de keuken terug ziet komen, zorgt voor een luxe uitstraling. Het maakt de ruimte een echte blikvanger. Deze keramieken details zijn doorgevoerd in andere delen van de woning. Hierdoor sluit het naadloos aan de bij rest van het interieur. 

Meer over Huis van Strijdhoven 

Huis van Strijdhoven is een high-end ontwerpstudio met veel ervaring omtrent het ontwerpen van luxe interieurs. Zij ontwerpen interieurs die bekend staan om hun comfort, balans, sfeer en eigenheid. Waarbij een luxe uitstraling natuurlijk niet mag ontbreken. De wens van hun klanten staat voorop en zij zullen je stapsgewijs meenemen door het ontwerpproces. Alles wordt tot in detail uitgevoerd en je kunt er vanuit gaan dat jouw interieur uniek en helemaal naar wens opgeleverd wordt.   

Editor: Media team

Datum: 03-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living