ABB Interieurs gaf kustappartement een gouden randje 

ABB Interieurs

ABB Interieurs realiseerde het interieur van deze woning in een luxe appartementencomplex aan de Noord-Hollandse kust. Het appartement werd hoogwaardig toegerust om de twee opdrachtgevers van alle luxe en comfort te voorzien. In het oog springen vooral de klassieke elementen, aangename open ruimtes en de bijzonder mooie details zoals we kennen van ABB Interieurs. 


Entree

Appartement, luxe ,ABB Interieurs, The Art of Living

Alle leveranciers van de entree

Kokendwaterkraan

Quooker Nederland B.V.
Appartement, luxe ,ABB Interieurs, The Art of Living

Chique entrée 
De voordeur met klassiek lijstwerk opent zich en onthult een chique entree. Meteen rechts bevindt zich een ruim toilet achter een blinde deur. De hal strekt zich naar voren uit, met links en rechts maatwerk schappenkasten. Mooie details zijn de brons gespoten schappen in verschillende afmetingen en een achterwand bekleed met vlakken horizontaal en verticaal eikenfineer. Door een lichtkoepel stroomt daglicht naar binnen. Het geheel geeft de ruimte allure. Er bevinden zich verder een garderobe en een hondenkamer voor de viervoeter des huizes. Twee corridors voeren naar de woonkamer en keuken rechts, twee andere naar een werkkamer, wellness-badkamer en slaapkamer links. 


Leefruimtes

Appartement, luxe ,ABB Interieurs, The Art of Living

Alle leveranciers van de leefruimtes

Appartement, luxe ,ABB Interieurs, The Art of Living

 Stijlvol thuisgenot
De eerste corridor rechts leidt door een taatsdeur met chique vakkenpatroon naar de woonkamer. In het midden staat een grote, organisch gevormde bank, georiënteerd richting de tv-wand. In de hoek bevindt zich een apart zitje met twee fauteuils, omringd door hoogglans gespoten niskasten met indirecte verlichting. Ze nodigen uit om de mooiste vondsten van een lange strandwandeling in te etaleren. De ruimte gaat over in de keuken. Hier vinden we een groot kookeiland met granieten blad en VeroMetal® kastfronten. Voor Roy Assink, eigenaar van ABB Interieurs, is dit één van de mooiste elementen in het appartement. “VeroMetal is zeer bewerkelijk, het is net een kunstwerk en vereist vakmanschap.” Een ander mooi detail is de ladefronten die iets naar voren liggen en bovenop een teruglopende rand hebben, zodat het geheel robuuster en stoerder oogt. De keuken is uitgerust met onder andere inbouwapparatuur van Gaggenau en een wijnklimaatkast. Erachter ligt een tweede keuken met baristagedeelte, kookgelegenheid, spoelbak en vaatwasser. Roy beschrijft het geheel als “ingetogen chique”. Aan de overkant van de entreehal liggen de masterbedroom, badkamer, grote walk-in closet, een werkkamer met uitklapbaar logeerbed, een gastenbadkamer en een kleine thuisbioscoop. De master bedroom heeft een klassieke look en is uitgerust met een kleine kledingkast, linnen wandbekleding en een kaptafel welke in één lang geheel doorloopt als badmeubel naar de ensuite badkamer. Deze laatste ruimte is een ware oase. Een sauna, douche- en stoomcabine, ligbad en separaat toilet maken deze badkamer tot een fantastische privé-wellness, waarbij een overvloedig gebruik van glaswanden zorgt voor een verrassend ruimtelijk effect. 

Editor: Media Team

Datum: 10-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Esther Sessink

Fotografie: Wesley Bergen