Adelante; de nieuwe stijlvolle deurbel

Basalte

Een thuisgevoel ervaar je wanneer jij je veilig en geborgen voelt. Daarnaast is jouw thuis de plek waar je vrienden en familie verwelkomt en ze een speciaal gevoel geeft. Het is daarom belangrijk dat jouw interieur volledig aansluit bij persoonlijke voorkeuren, het zorgt ervoor dat gasten zich ook thuis zullen voelen in jouw woning. Maar het is de voordeur waar het uiteindelijk allemaal begint. Daarom is de luxe deurtelefoon Adelante van Basalte zoveel meer dan alleen een deurbel. Het verfijnde ontwerp nodigt uit de woning te betreden en maakt het eenvoudig voor jou om al jouw gasten te ontvangen.

Een eerste ontmoeting

Een eerste aanblik en de eerste aanraking, het zijn waarschijnlijk de belangrijkste aspecten om een blijvende indruk achter te laten. Een warm welkom, het weerzien of een afscheid: alles begint bij de voordeur. Op dit soort momenten is het de deurtelefoon Adelante die voor je klaar staat. Adelante zorgt ervoor dat een eerste ontmoeting naar een persoonlijk niveau wordt getild. Daarom beschikt het product over meerdere camera’s, een intercom en vele andere vernuftigheden. Op deze manier wordt de best mogelijke ervaring gecreëerd.

Hoogwaardig design

Naast dat de Adelante erg functioneel is, heeft het product ook een hoogwaardig design. Alles is gebouwd rond een prachtig OLED-scherm van goede kwaliteit. Daarnaast heeft de Adelante nog steeds een fysieke knop die dient als deurbel. Dit maakt het systeem tastbaar en erg handig in de omgang. De deurbel is zo niet langer een noodzaak, maar het is een designstatement, perfect geïntegreerd in het Basalte Home systeem.

Stijlvol display

Binnen krijg je te maken met een even stijlvol display. Je kunt kiezen uit het Lisa, Ellie of Lena display. Op dit scherm is het niet alleen mogelijk om de adelante deurtelefoon bedienen, maar ook alle andere apparaten die Basalte gekoppeld heeft aan jouw domotica systeem werken via het display. Denk aan de zonwering, het licht en de temperatuur. Het display wordt geleverd in wel twaalf hoogwaardige afwerkingen, zodat ze bij ieder high-end interieur passen.

Editor: Media Team

Datum: 07-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Basalte