Adembenemend licht interieur 

Tasja Lap

Een heerlijke woonkamer met lichte, zachte witte tinten. Er is gewoon iets hemels aan een volledig witte kamer. Alles wordt gehuld in een vredige deken van wit. Diepte creëer je door diverse tinten wit en verschillende materialen te gebruiken. Wees niet bang om allerlei verschillende texturen te combineren. Helemaal wit is prachtig, maar ook in dit ontwerp is een enkel donker accent toegevoegd. Op die manier is een licht interieur in balans en geaard.  

Licht interieur, woonkamer, keuken, wit, The Art Of Living

Open haard als eyecatcher 

Er is gekozen voor een hoekbank met verschillende kussens die een huiselijk gevoel geven en een aangename sfeer creëren. Achter de bank zijn twee lampen geplaatst, die voor symmetrie zorgen en de ruimte rust laten uitstralen. Aan de muur werden planken geplaatst. Hier kunnen allerlei accessoires worden gepresenteerd. Deze accessoires kunnen gemakkelijk worden verwisseld, waardoor telkens een nieuwe look kan worden gecreëerd. Als finishing touch pronkt een open haard, welke een doorkijk geeft naar de eetkamer. Een echte blikvanger in een licht interieur! 

Eenheid 

De aangrenzende eetkamer en keuken is helemaal in stijl met de woonkamer. Ook hier voeren lichte tinten de boventoon en zorgen enkele donkere accenten voor diepte. Op deze manier wordt een ontspannen sfeer gecreëerd en het is dan ook een heerlijke plek om met familie of vrienden te dineren of te borrelen. 

Perfecte diner setting 

Voor de inrichting is verder gekozen voor een vierkante tafel. Deze is in het midden van de kamer gesitueerd. De grote eettafel zorgt voor een gezellig gevoel en biedt de mogelijkheid om met acht personen te dineren. Boven de eettafel hangt een echte eyecatcher, namelijk de lamp. Deze prachtige, unieke lampen geven een luxe uitstraling aan het lichte interieur en zijn helemaal trendy op dit moment. Ook voor de keuken is gekozen voor een geheel witte inrichting, waarbij zwarte accenten zijn toegevoegd om de look compleet te maken. Ook hier zijn planken aan de muur bevestigd waar flessen drank en de mooiste glazen tentoongesteld kunnen worden. 

Editor: Media team

Datum: 18-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Tasja Lap