Adembenemende villa met slanke kozijnen

Finstral

Deze schitterende woning is een heerlijke plek om te wonen. Dit komt onder andere door de zonnige locatie waar de villa gelegen is, maar ook door het doordachte design en het gegeven dat de omgeving onderdeel werd van dit ontwerp. Een belangrijke rol was dan ook weggelegd voor Finstral. Zij zijn al een flink aantal jaren én in erg veel verscheidene landen actief als specialist op het gebied van raam-, kozijn-, deur- en serresystemen. Door de jaren heen hebben zij al veel mooie projecten succesvol af weten te ronden en voor deze villa was dat niet anders. Ze waren verantwoordelijk voor de prachtige kozijnen, die volledig bij de stijl van de woning passen.  

Kozijnen, Ramen, Finstral, The Art Of Living

Esthetisch en kwalitatief 

Het exterieur van deze schitterende woning wordt verrijkt door slanke kozijnen voor de maximale reductie van de buitencontour. De aluminium kozijnen zijn met glas overdekt. Binnen verleent het echte hout van een warme uitstraling. Door deze huiselijk-natuurlijke esthetiek sluit het materiaal harmonieus aan bij de inrichting en past het perfect bij de verschillende houttinten die het interieur sieren. Doordat gekozen is voor de combinatie van kunststof en hout ervaren de bewoners de voordelen van beide materialen. De kunststof kern zorgt er bijvoorbeeld voor dat het hout niet in aanraking komt met het waterhoudende niveau. Daardoor gaat het materiaal ontzettend lang mee.  

Kozijnen, Ramen, Finstral, The Art Of Living

Lichtinval regelen 

Naast dat de kozijnen volledig bij de stijl van de woning passen zorgen de grote ramen er ook voor dat de omgeving tot diep in de woning binnen kan dringen. Het grote glasoppervlak van de hefschuifdeuren en de ramen biedt bovendien maximale lichtinval, die door Raffstores individueel geregeld kan worden. De kozijnen met deze voor gemonteerde Raffstorekasten werden samen met het innovatieve stelkozijn FIN-Fix gemonteerd. Het zorgt ervoor dat de producten tijdens de bouw goed beschermd zijn en dat de esthetiek na montage goed tot zijn recht komt. Het toont dat de prachtige producten van Finstral absoluut het overwegen waard zijn.  

Editor: Media Team

Datum: 23-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Finstral