raamdecoratie

Advies bij het kiezen van de juiste raamdecoratie 

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is vaak een grote opgave. Wat past nu het beste bij jouw wensen en interieur? Er is veel keuze en dat maakt het lastig. Ga je voor jaloezieën, shutters of gordijnen? Jaloezieën kopen kan makkelijk en vertrouwd bij Doe Het Budget.

Sfeervol

De juiste raamdecoratie kan veel sfeer brengen aan het interieur. Zo hebben houten jaloezieën een luxe en warme uitstraling. Dit komt door het gebruik van de natuurlijke materialen. De jaloezieën zijn bij DoehetBudget.nl in alle soorten en maten te verkrijgen. Zo kun je ook kiezen voor bamboe jaloezieën. Deze zijn gemaakt van echt bamboe en hebben ook een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Verder is er ook nog keuze uit PVC jaloezieën en aluminium jaloezieën. De PVC jaloezieën zijn geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Deze hebben een gladde of houten structuur. De aluminium jaloezieën passen in ieder interieur en zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

Jaloezieën op maat

De jaloezieën zijn verkrijgbaar in ieder gewenst formaat. Zo past deze op maat gemaakte raambekleding bij iedere raam of deur. Hoe groter en breder de jaloezieën, des te meer doorkijk naar buiten. Jaloezieën bij DoehetBudget.nl zijn van hoge kwaliteit en worden helemaal naar wens gemaakt. Het voordeel van op maat gemaakte raambekleding is dat het perfect aansluit op het desbetreffende raam. Zo loop je niet het risico dat de raamdecoratie te ver uitsteekt of het de woning kleiner laat ogen. Op deze manier functioneert de zonwering optimaal en dat betekent ook optimaal genieten. De jaloezieën zijn in verschillende houtkleuren en breedtes te verkrijgen. Ook kun je de keuze maken om een ladderband toe te voegen of niet. Wanneer je specifieke wensen voor de ladderband hebt, kun je het beste kiezen voor houten of bamboe jaloezieën. Een voordeel van een ladderband is dat de lichtgaatjes in de lamellen afgedicht worden. Dit houdt dan ook wat lichtinval tegen.

Lichtinval bepalen

Met deze jaloezieën kun je zelf bepalen hoeveel licht er in je woning binnenvalt. Voor weinig licht draai je de jaloezieën dicht en voor meer lichtinval kun je ze weer opendraaien. Je kunt er ook voor kiezen om de jaloezieën helemaal omhoog te trekken. Zo geniet je volop van het zonlicht dat naar binnenvalt en natuurlijk ook van het uitzicht. Wanneer het in de avonduren donker wordt, wil je natuurlijk minder inkijk, dan draai je de raambekleding geheel dicht en kan niemand meer naar binnenkijken. Op ieder moment van de dag kun je de sfeer en lichtintensiteit in de woning veranderen.

Op de ouderwetse manier

Bij Doe Het Budget is de service nog op de ouderwetse manier. Zo krijg je gratis kleurstalen, waardoor je een beter beeld krijgt van de uitstraling van het product. Vóór het bestellen van de producten kun je het materiaal al zien en voelen. Dit maakt de keuze voor de beste combinatie met het interieur een stuk gemakkelijker. Verder kun je via de meet- en montage instructies, die terug te vinden zijn op de website, zelf eenvoudig inmeten. Jaloezieën kopen is dus een eitje via Doe het Budget.

 

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.

____

Hier vind je meer blogs!