Albin Goossen, interieurarchitect, Curve

Albin Goossen

Albin is een jonge, talentvolle ontwerper van 27 jaar. Sinds zijn afstuderen ontwerpt hij bijzondere interieurproducten voor het luxe segment. Hier ligt zijn passie. Een andere passie is het op maat maken van onderscheidende interieurs.

Ronde vloeiende vormen in een strak lijnenspel zijn het signatuur van Albin. Vaak in combinatie met patronen die van groot naar klein gaan voor een bewegelijk en dynamisch design. De stijl is fris en clean. Inspiratie haalt Albin overal vandaan, maar vooral uit de moderne architectuur van bijvoorbeeld architecten Zaha Hadid en UNStudio. Bij dat architectenbureau heeft hij tijdens een traineeship ‘product design’ de finesses van het ontwerpen zich eigen gemaakt. Albin is in 2014 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam in de richting Interieurarchitectuur. Hij timmert sindsdien flink aan de weg als veelbelovend designer!

Slaapkamer
De opdrachtgever gaf Albin de volledige vrijheid om een bijzondere slaapkamer te ontwerpen. De signatuur van Albin komt in dit eigenzinnige ontwerp duidelijk naar voren. Opvallend zijn de afgeronde hoeken in een verder strak design. Het dynamische patroon in het hoofdbord en radiatorkast is heel mooi en tegelijkertijd functioneel. De stijl is consequent doorgevoerd waardoor de slaapkamer een geheel is.

Albin Goossen, interieurarchitect, Slaapkamer

Albin Goossen, interieurarchitect, Slaapkamer

Albin Goossen, interieurarchitect, Slaapkamer

Albin Goossen, interieurarchitect, Slaapkamer

 

CURVE sidetable
Ronde vloeiende vormen van gewalst aluminium creëren een bijzettafel met een verrassend en simplistisch, maar bijzonder interessant lijnenspel. Het ontwerp is ontstaan door een zoektocht om eenvoudige tweedimensionale vormen, door middel van rondingen en buigingen, om te zetten in een dynamisch driedimensionaal ontwerp. De twee identieke vormen zijn ten opzichte van elkaar een kwartslag gedraaid en komen in het midden mooi gedetailleerd samen. De CURVE sidetable is handgemaakt, uniek qua vorm en een echte eyecatcher. Materiaal gepoedercoat aluminium verkrijgbaar in de kleuren: grijs, brons en structuur wit.

prijs op aanvraag

 

Albin Goossen, interieurarchitect, Curve

Albin Goossen, interieurarchitect, Curve

Albin Goossen, interieurarchitect, Curve

 

 


 

Albin Goossen, Interieurarchitect, blog, CURVE

Albin Goossen | Interieurontwerper


Albin Goossen (27) is een jonge talentvolle ontwerper. Sinds zijn afstuderen aan de Willem de Kooning Academie ontwerpt hij bijzondere interieurproducten voor het luxe segment. Een andere passie is het  op maat maken van onderscheidende interieurs.
__
Meer informatie over interieurontwerper Albin Goossen?