Alessandra Mignardi

Voeding vormt een cruciaal onderdeel van onze levensstijl. De basis van The Art of Living en een symbool van cultuur en verbondenheid. Als fotografe en stylist ben ik toegewijd aan het vastleggen van de essentie van voeding en culinaire creativiteit. Door mijn lens vang ik de smaken en texturen van gerechten, evenals de verhalen en emoties die erachter schuilgaan.

Informatie over Alessandra Mignardi


Alessandra Mignardi Auguri
Alessandra Mignardi Bloedsinasappel 2
Alessandra Mignardi Chocolat
Alessandra Mignardi Chocolate Feest
Alessandra Mignardi Dutch Appel Pie 2
Alessandra MIgnardi Firet Avond 2
Alessandra Mignardi Stil life with pomgranate
Alessandra Mignardi Stil life with Ribes
Alessandra Mignardi Tulipani Rossi 100 x 150 lobby
previous arrow
next arrow

Mijn werk strekt zich uit buiten de grenzen van de fotostudio, naar de plekken waar mensen en voeding elkaar ontmoeten, en waar de essentie van culinaire creaties tot leven komt. Met een passie voor het verbeelden van de culinaire kunst die de verbeelding prikkelt, bied ik mijn expertise aan aan designers, horeca-eigenaren en iedereen die op zoek is naar hoogwaardige visuele content. Mijn diensten omvatten onder meer het stylen van editorials voor culinaire tijdschriften, het ontwikkelen van aantrekkelijke menu- en productfoto’s voor restaurants en voedingsbedrijven, en het geven van praktische workshops waarin ik mijn kennis en ervaring deel met enthousiaste liefhebbers van voedselfotografie en -styling. 

Van het creëren van adembenemende beelden voor websites en social media tot het samenstellen van boeiende visuele content voor kookboeken en culinaire evenementen, ik sta klaar om jouw visuele verhaal tot leven te brengen. Maak kennis met mijn werk op The Art of Living en ontdek hoe mijn unieke benadering van visuele storytelling jouw culinaire projecten naar nieuwe hoogten tilt. Of bekijk mijn website en laat je inspireren door mijn portfolio en passie voor voedselfotografie en styling.