all seasons veranda's, poolhouses, tuinkamer, veranda, serre, the art of living, event, woonbeurs
all seasons veranda's, poolhouses, tuinkamer, veranda, serre, the art of living, event, woonbeurs
all seasons veranda's, poolhouses, tuinkamer, veranda, serre, the art of living, event, woonbeurs
previous arrow
next arrow
Slider

All Seasons Veranda’s | Poolhouse

All Seasons Veranda’s is dé specialist op het gebied van veranda’s, tuinkamers, overkappingen en poolhouses. Deze specialist is gevestigd in het prachtige België maar realiseert regelmatig opdrachten over de grens. De organisatie heeft maar één doel namelijk, een exclusief product met een uiterst goede kwaliteit leveren.

Exclusief poolhouse

Een tuinkamer of serré geeft een bijzondere ambiance aan de woning. Regelmatig dient deze ruimte ook als poolhouse of sportruimte. Door middel van een glazen aanbouw wordt het buitenleven voor een klein stukje naar binnen gehaald. Dit is mede door het gebruik van materialen zoals glas en door te spelen met licht. Hierdoor ontstaan lange zichtlijnen die nog tot ver in de tuin of omgeving reiken.

Natuurlijk lichtinval

Door middel van een glazen constructie wordt er niet alleen een verbinding tussen het interieur en exterieur gelegd, maar beschikt de woning ook over meer natuurlijk licht. Dit kan cruciale gevolgen hebben voor donkere ruimtes die dankzij deze lichtinval weer opleven.

Persoonlijke projecten

Onder de leiding van Christ de Groot werkt het team aan unieke projecten. Het accent ligt bij deze organisatie niet op de massa, maar op persoonlijke en exclusieve realisaties. Hierdoor wordt er een vertrouwelijke band met de opdrachtgever gerealiseerd die ook na de afwerking van grote waarde is!

___

Contactgegevens:

  • All Seasons Veranda’s 
  • Langestraat 161
  • 2240 Zandhoven België

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | dec | 2018


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Technogym


Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness…

steels, the art of stairs, balkentrap, trappen, houten trappen, z-trappen, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen

Steels


Balkentrappen, houten trappen, z-trappen, het kan allemaal bij de trappenspecialist Steels!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media