Verasol, tuinoverkapping, overkapping, veranda, tuin, tuinkamer

Alle mogelijkheden van een veranda | Verasol 

Een veranda biedt je een perfecte mogelijkheid om in de tuin te genieten van de natuur. Ook een tuinkamer geeft deze luxe. Verasol geeft verschillende keuzes in veranda’s en tuinkamers. Alles wordt op maat gemaakt, zodat jouw tuinkamer of –overkapping helemaal naar wens is. Zo kun je elk seizoen genieten van het buitenleven! 

Verasol

Verasol is een producent in aluminium veranda’sterrasoverkappingen en tuinkamers. Via winkels en dealers in Nederland en Duitsland worden deze zelfgeproduceerde producten verkocht. Verasol garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid. Verasol staat het gehele project langs jouw zijde. Vanaf de eerste schets voor het ontwerp tot de realisatie en plaatsing van de veranda of tuinkamer. Service, kwaliteit en duidelijkheid zijn de kernwaarden van het bedrijf en dat is terug te zien in ieder project. Verder biedt het bedrijf ook enkele services zoals inmeten, maatwerk en montage! 

Verasol, tuinoverkapping, overkapping, veranda, tuin, tuinkamer

Tuinoverkappingen

Tuinoverkappingen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is een veranda op twee manieren te plaatsen. Je kunt ervoor kiezen om deze aan het huis of een muur te bevestigen of losstaand. Een losstaande Verasol overkapping is dus niet aan een muur gemonteerd. Door gebruik te maken van veel glaswerk houd je een open sfeer in de tuin. Verasol biedt een keuze uit drie soorten veranda’s. De Greenline Veranda, de Profiline Veranda en de Highline Cube en deze soorten beschikken ook nog uit verschillende keuzes. Zo kun je bij het Greenline en Profiline model kiezen uit de stijlen klassiek, modern of design. Verder hebben de overkappingen 5 tot 10 jaar lang garantie en zijn ze onder andere ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.  

Tuinkamer

Een tuinkamer is niet hetzelfde als een serre, wat vaak wordt gedacht. Een serre is een geheel geïsoleerde ruimte en wordt gebruikt als een verlenging van de woonkamer. Een tuinkamer geeft een ultieme kans om te loungen, maar is niet geïsoleerd. Een veranda is uit te breiden naar een tuinkamer. Wanneer de zijwanden en voorkant dicht worden gemaakt creëer je een tuinkamer. Dit kan door middel van een dichte zijwand met aluminium delen, een zijwand van glazen schuifwanden of een zwijwand bestaande uit een kozijn met ramen, draaideuren en schuifdeuren. 

Uitbreidingen met accessoires

De tuinoverkappingen en tuinkamers van Verasol zijn ook te uit te breiden met verschillende accessoires. Zo kun je kiezen voor zonwering, LED-spots en heaters. De zonwering wordt onder het dak geplaatst en kan zowel elektrisch als handmatig bestuurd worden. De LED-spots zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Verder zorgen de heaters voor warmte wanneer je in de minder warme periodes van het jaar ook wilt genieten van het buitenleven. Zo past jouw veranda, tuinkamer of tuinoverkapping bij jouw stijl en smaak! Ben jij al overtuigd? 

Verasol, tuinoverkapping, overkapping, veranda, tuin, tuinkamer

 

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: Verasol

 

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.