• Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Exclusieve mansion wellness in Londen | Alpha Wellness Sensations

Binnenkijken bij een luxe home wellness in de bekende straat van London waar alleen billionaires wonen.

Al ruim veertig jaar is Alpha Wellness Sensations de internationale marktleider voor nieuwe, trendsettende innovaties en bekend als producent van hoogwaardige wellnessproducten, zoals sauna’s, infraroodcabines, stoomcabines (hamam) en zoutgrotten. Het team ontwerpt, produceert én monteert het perfecte wellnessproduct, desgewenst op maat. Dit keer laten we een wellness project zien die gerealiseerd is in één van de grote villa’s van de Londense wijk Bishop Avenue.

De Londense wijk Bishops Avenue is zeer bekend in noord Londen, genoeg gigantische mansions staan hier tegenover elkaar te schitteren met een totale waarde van 350 miljoen pond. Alpha Wellness Sensations laat je een prachtige home wellness zien waar we alleen maar van kunnen dromen. Er is namelijk plaats om met een heel gezelschap van deze moderne wellness gebruik te maken. Er is een prachtige sauna, wanden bedekt met ayous houten panelen met lattenafwerking en bochtige banken in 2 niveaus en een digitale besturingsunit wave.com4 met afstandsbediening. Wil je na de sauna even afstomen kan dat in de stoomcabine, een cabine vol met blauw en zwarte mozaīksteentjes. De bewoners kunnen daarnaast ook altijd een frisse duik nemen in het enorme binnenzwembad met luxe jacuzzi. Oh, en dan hebben we het nog niet gehad over de fitness ruimte en de exclusieve wijnkoelkast. Wij dromen ervan, wat vind jij van deze home spa?

Alpha Wellness Sensations zorgt niet alleen voor een relaxervaring in huis, maar heeft ook voor buiten de mooiste oplossingen. Directeur Koen Heeren: “We zitten al zoveel binnen. Op kantoor, in de auto… Een wellnessruimte buiten zorgt voor een heel andere ervaring. Dankzij het toepassen van veel glas is het alsof je buiten in de natuur zit. Dat is een stuk rustgevender dan wanneer je in een gesloten hokje zit.”

Meer wellness projecten bekijken van Alpha Wellness Sensations?

 

Alpha Industries, Alpha Wellness Sensations