Alpha Industries, Infrarood cabine, wellness
Alpha Industries, Wellness, Finse sauna, Pool, Indoor pool, binnenzwembad
Alpha Industries, Sauna en Lounge, Wellness
Alpha Industries, Sauna, Wellness,
Alpha Industries, Wellness, Sauna, Indoor Pool, Project Luxemburg
Alpha Industries, Infrarood cabine, Lounge, Wellness
Alpha Industries, Wellness, Sauna, Hammam
Alpha Industries, Wellness, Sauna
Alpha Industries, Hammam, Spa, Wellness
previous arrow
next arrow
Slider

Alpha Industries

Laat u verrassen door de fascinerende wellness wereld van Alpha Wellness Sensations

Trendsetters in Wellness
Je goed voelen en gezond zijn en blijven, het heeft vaak veel meer met mekaar te maken dan we zouden denken. En dat brengt ons algauw bij de sensatie van de eigentijdse wellnessbeleving. Sinds decennia is Alpha Wellness Sensations de internationale marktleider voor nieuwe trendsettende innovaties en bekend als producent van hoogwaardige wellnessproducten zoals sauna’s, infraroodcabines, stoomcabines (hammam) en zonnebanken. Zowel voor particulieren als voor de professionele sector, voor binnen- en buitengebruik.

Alpha team
Ons team van designers, technische specialisten en productiemedewerkers zorgt voor een perfect product, en desgewenst op maat. Met slechts één doel voor ogen: de klant zorgeloze wellnessgeneugten bezorgen zodat lichaam en geest er optimaal wel bij varen. Wij ontwerpen, produceren en monteren met een garantie voor kwaliteitscontrole op elk niveau. De productie gebeurt volledig in huis en aldus kan hoogstaand vakmanschap aan een concurrerende prijs worden aangeboden. De commerciële en logistieke opvolging, de dienst na verkoop en de montages gebeuren vanuit de hoofdzetel te Hasselt.

Kwaliteit & Duurzaamheid
Het beste bewijs van de populariteit van onze sauna-, infrarood-, hammam- en spafaciliteiten wordt geleverd door de vele klanten die hun tevredenheid kenbaar maken. We zijn heel trots dat al duizenden resorts, fitnesscentra, zwemparadijzen etc. en particulieren gekozen hebben voor de kwaliteit, knowhow en ervaring van Alpha Wellness Sensations. En dat nagenoeg wereldwijd.

___

Alle projecten van Alpha Industries bekijken?

  • |

Wellness projecten

Alpha Industries won met zijn op maat gemaakte wellnessomgevingen al verschillende prijzen in binnen- en buitenland. “We zijn een van de meest innovatieve wellnessbouwers ter wereld. Ons eigen designteam is ijzersterk”.

Exclusieve mansion wellness in Londen

Deze exclusieve thuis wellness is prachtig en is gerealiseerd in Londen. Sauna, zwembad, jacuzzi, stoomcabine, fitnessruimte en een luxe wijnkoelkast zijn de faciliteiten in deze prachtige villa.

Wellness Bed & Breakfast Azalea

In Brugge opende sterrenchef Didier Goegebeur zijn nieuw paradepaardje. In deze luxueuze B&B mocht wellness uiteraard niet ontbreken en hoe ! Vanuit het schitterende poolhouse heeft men zicht op de tuin met zwembad. Dit totaal plaatje werd gerealiseerd door wellness faciliteiten van Alpha Industries.

Een verbluffende buitensauna

Alpha Industries is er weer in geslaagd een verbluffende buitensauna te realiseren. Dat Alpha Industries zich specialist noemt in uitzonderlijke projecten is niets nieuw. In Center Parcs Moselle in de Lorraine streek in Frankrijk is er een speciale buitensauna gecreëerd.

Moderne sauna

Volledig tot rust komen in uw eigen prachtige wellness. Zonder twijfel is de cilindervormige Eclipse de meest betoverende outdoorcabine, verkrijgbaar als moderne sauna, hammam of als infraroodcabine.

Infraroodcabine

De infraroodcabine uit de Chaleur serie van Alpha Wellness Sensations ligt het bedrijf nauw aan het hart: het was het allereerste model dat ooit van de tekentafel rolde.

Indoor sauna met lamellen wand

Deze sauna staat midden in het huis, waardoor je je niet hoeft af te sluiten in een aparte cabine. De sauna is gemaakt met een lamellen wand. Deze wand loop vanuit de sauna door naar de wand in de woonkamer en dit zorgt voor één geheel. Echt een plaatje!

Poolhouse met wellness 

Als je uit deze wellness komt zie je alleen maar natuur om je heen en heb je een geweldig uitzicht. Na de sauna kun je gelijk door naar het buitenzwembad. Het gehele poolhouse is gerealiseerd door Alpha industries.

 

Alpha Industries, wellness, eigenaar, CEO Alpha Industries

Koen Heeren


“Onze missie en bedrijfsfilosofie is dat onze klanten in Alpha Wellness Sensations producten – thuis of in openbare professionele-wellness-spa faciliteiten – fascinerende momenten van ontspanning in de hoogste kwaliteit kunnen beleven.”

 

 

Alpha Industries, Alpha Wellness Sensations

___

Contactgegevens:

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 27 | mrt | 2018


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

FMPplus

FMPplus


Het constructiebedrijf FMPplus is al dertig jaar lang een begrip in de wereld van het exclusieve schrijnwerk…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media