Bekleed je wand of vloer in leer | Alphenberg Leather

Maak je interieur bijzonder door een stoer materiaal zoals leer toe te voegen. Dare to be different.

Ben je toe aan een nieuw interieur? Ben je je oude interieur helemaal beu en heb je nodig inspiratie nodig voor een stoerdere look? Dan gaan we je nu adviseren! Houd je van een stoere touch in je interieur en sta je open voor nieuwe ideeën met betrekking tot een nieuwe wand, vloer of zelfs een roomdivider? Alphenberg Leather gaat je in deze blog inspireren om van je saaie wand een totale metamorfose te maken. The Art of Living Online laat je een aantal projecten zien waarbij Alphenberg Leather de bewoners een grote smile heeft bezorgd. Kijk je mee?

Out of the Box denken in de wereld van interieurdesign
Dat leer doorgaans gebruikt wordt voor meubels, schoenen en tassen is bekend. Maar met leer kan veel meer! Dit stoere, chique, unieke en sfeervolle materiaal nodigt je uit om ‘out of the box’ te denken in de wereld van interieurdesign en styling voor zowel woningen als bedrijfspanden. Van leren wanden en vloeren tot haarden, van deurbekleding tot keukens in leer. Kortom, wanneer het gaat om innovatieve high end toepassingen in leer is Alpenberg uw aangewezen partner. Ongeëvenaarde vakkennis, meedenken, net even anders dan voorspelbaar en het leveren van perfect maatwerk in zowel plaatsing, kleur als afwerking… dat is Alpenberg.

Leer is stoer & chique
De uitstraling van leer is stoer maar tegelijkertijd ook chique en Alpenberg laat zien dat het doorleefde karakter van een huid ook heel verfijnd kan zijn. Wel eens gevoeld hoe het is om op blote voeten op een leren vloer te staan? Nooit uitgekeken te raken op een leren wand vol kleurnuances en doortekening? Motto blijft dat leer eruit moet zien als leer, iedere huid is immers anders en daarmee is ieder project uniek Alpenberg werkt met uitsluitend 100% buffelleder, afkomstig van dieren die vrij hebben geleefd en is verwerkt op een duurzame manier.

 

RMR Interieurbouw, moderne villa, wellness, zwembad, moderne villa, nieuwbouw villa, The Art of Living Online

De roomdivider rondom de haard is bekleed met leer, afkomstig van Alphenberg. | Bekijk dit project in samenwerking met RMR Interieurbouw hier!

De roomdivider met ingebouwde tv en haard is bekleed met leer, gerealiseerd door Alphenberg. | Bekijk dit project in samenwerking met designer Eric Kant hier!

Bovenverdieping, slaapkamer, vloer, leer, Alphenberg sfeervol, haard, bed, symmetrische villa, PBV Architects

Alphenberg Leather openhaard

Buiten openhaard wand met leren bekleding gerealiseerd door Alphenberg. | Bekijk dit project in samenwerking met tuinarchitect Erik van Gelder hier!

 

 


Alphenberg, leather, leren

Rob Koemans


Ons meesterschap is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar nieuwe manieren om leer toe te passen