Woonkamer, living, haard, Bad Openhaarden, wandbekleding, Alphenberg Leather, penthouse, Eric Kant

  • Alphenberg
  • Tielenstraat 7
  • 5145 RC Waalwijk
  • Tel: +31 (0) 73 74 700 85
  • Showroom
  • Grotestraat 180
  • 5141 HD Waalwijk

Alphenberg Leather in samenwerking met topdesigner Eric Kant

Dat leer doorgaans gebruikt wordt voor meubels, schoenen en tassen is bekend. Maar met leer kan veel meer! Dit stoere, chique, unieke en sfeervolle materiaal nodigt je uit om ‘out of the box’ te denken in de wereld van interieurdesign en styling voor zowel woningen als bedrijfspanden. Van leren wanden en vloeren tot haarden, van deurbekleding tot keukens in leer. Kortom, wanneer het gaat om innovatieve high end toepassingen in leer is Alphenberg uw aangewezen partner. Ongeëvenaarde vakkennis, meedenken, net even anders dan voorspelbaar en het leveren van perfect maatwerk in zowel plaatsing, kleur als afwerking… dat is Alpenberg.

De uitstraling van leer is stoer maar tegelijkertijd ook chique en Alphenberg laat zien dat het doorleefde karakter van een huid ook heel verfijnd kan zijn. Wel eens gevoeld hoe het is om op blote voeten op een leren vloer te staan? Nooit uitgekeken te raken op een leren wand vol kleurnuances en doortekening? Motto blijft dat leer eruit moet zien als leer, iedere huid is immers anders en daarmee is ieder project uniek. Alphenberg werkt met uitsluitend 100% buffelleder, afkomstig van dieren die vrij hebben geleefd en is verwerkt op een duurzame manier.

In dit project heeft Alphenberg in samenwerking met topdesigner Eric Kant gewerkt aan het interieur in een prachtig penthouse. De echte eyecather in de huiskamer is de opvallende haard (BAS Openhaarden) die in het midden van de kamer te zien is. Het haardmeubel is bekleed met leer van Alphenberg Leather. De haard is het centrale element geworden in de huiskamer en functioneert tegelijk als roomdivider. Op tal van plaatsen in het penthouse werd gebruikt gemaakt van leder (een product van Alphenberg). Zo ook in de achterwand van het bed in de master bedroom en het interieur; dit i.s.m. Cools Bekledingen.

Penthouse | Eric Kant

Slaapkamer, master bedroom, room divider, achterwand, wastafels, penthouse, Eric Kant

Op tal van plaatsen werd gebruikt gemaakt van leder (een product van Alphenberg). Zo ook in de achterwand van het bed in de master bedroom en het interieur; dit i.s.m. Cools Bekledingen.

____

Meer projecten bekijken van Alphenberg Leather?