Alterwood

Onze kunststof vlonderplanken van Millboard staan voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid en zijn hét alternatief voor hardhout en conventioneel composiet voor de buitenruimte. Het meest onderscheidend is de natuurlijke houtnerf van onze vlonderplanken, ze geven werkelijk een prachtige natuurgetrouwe uitstraling.

Projecten van Alterwood

Informatie over Alterwood


EG - Antique Oak (1)
EG - Antique Oak (9)
EG - Brushed Basalt (9)
EG - Burnt Cedar (16)
EG - Coppered Oak (8)
EG - Limed Oak (19)
EG - Limed Oak (25)
EG - Smoked Oak (5)
EG - Smoked Oak (24)
EG - Smoked Oak (31)
previous arrow
next arrow

Onze kunststof vlonderplanken van Millboard staan voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid en zijn hét alternatief voor hardhout en conventioneel composiet voor de buitenruimte. Het meest onderscheidend is de natuurlijke houtnerf van onze vlonderplanken, ze geven werkelijk een prachtige natuurgetrouwe uitstraling. We durven zelfs te beweren dat onze kunststof terrasplanken de meest natuurgetrouwe ter wereld zijn. Andere materialen van echt hout kennen als vloer- of geveltoepassing helaas veel nadelen. De kunststof terras- en gevelplanken van Millboard zijn anders. Er is jaren geïnvesteerd in het perfectioneren van een alternatief voor natuurlijk hout dat net zo aantrekkelijk is, maar dan zonder de nadelen ervan.

Het resultaat is Millboard: een unieke kunststof gevel- en vlonderplank. Qua natuurgetrouwheid, duurzaamheid en gebruiksgemak is ons product al velen jaren ongeëvenaard gebleken. Naast de natuurgetrouwe uitstraling kennen de kunststof vlonderplanken van Millboard nog vele andere voordelen; ze zijn antislip, alg-afstotend en zijn door de uv-protectie ook nog eens onderhoudsvrij, beitsen of lakken is verleden tijd! Daarnaast krijgt u maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie. Met keuze uit grovere en fijne structuren alsook verschillende randafwerkingen biedt AlterWood een compleet assortiment om het perfecte terras te creëren.