Alu-Wood: de charme van hout met de innovatie van aluminium 

Solero Parasols

Ontdek de charme van hout in combinatie met de innovatie van aluminium: Solero introduceert Alu-Wood parasols. In de steeds evoluerende wereld van buitenleven en terrasinrichting streeft Solero ernaar om innovatie en stijl naadloos met elkaar te combineren. Met trots presenteert Solero de nieuwste toevoeging aan het assortiment: de Alu-Wood parasols. De Solero Fratello en Solero Palestro zijn nu beschikbaar in deze unieke combinatie van materialen. Hierbij wordt de warmte van het hout gecombineerd met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van aluminium.

Bijzondere harmonie tussen hout en aluminium

De zoektocht naar de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit eindigt bij de Alu-Wood collective. Dit innovatieve material bootst de natuurlijke schoonheid van hout na, terwijl het de weersbestendige en lichte eigenschappen van aluminium behoudt. Het resultaat? Een stijlvolle parasol die bestand is tegen weer en wind. Hierdoor weet het design de tand des tijds te doorstaan zonder het regelmatige onderhoud dat bij houten parasols komt kijken.

Fratello en Palestro

De Solero Fratello en de Solero Palestro zijn ontworpen om zowel ruimte als sfeer te bieden. Met afmetingen van respectievelijk 300×300 centimeter en 400×400 centimeter bieden deze zonweringen een royale schaduw in de tuin, het terras of bij horecagelegenheid. Hun vierkante vormgeving zorgt voor een eigentijdse uitstraling die in elke buitenruimte past: van klassiek tot modern.

Parasols, parasols, Solero, The Art of Living

Stijl gaat niet ten koste van de functionaliteit

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de Alu-Wood collectie is het gebruiksgemak. Dankzij het lichte gewicht van aluminium zijn deze designs eenvoudig te verplaatsen, terwijl het stevige mechanisme zorgt voor eenvoudige bediening. Of je de zon wilt volgen of snel een plek van schaduw wilt creëren: de Fratello en Palestro maken het mogelijk.

Kwaliteit, innovatie en design

De introductie van de Alu-Wood collectie markeert een nieuwe mijlpaal in Solero’s toewijding aan kwaliteit, innovatie en design. Ontdek de indrukwekkende Solero Fratello en Solero Palestro en transformeer de buitenruimte met de perfecte combinatie van vorm en functie. Bezoek de website of contacteer direct om meer te weten te komen over deze stijlvolle toevoegingen aan het al uitgebreide assortiment.

Editor: Media Team

Datum: 03-04-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Solero Parasols