Schuco, aluminium kozijnen

Een gevel met aluminium kozijnen geeft uitstraling aan jouw woning | Schüco

Ramen, deuren en schuifdeuren bepalen in hoge mate de uitstraling van jouw woning. Ze zorgen voor daglicht in woonruimtes. Ze geven je uitzicht en beschermen je tegen harde wind, regen en andere invloeden van buitenaf. Wanneer je zoekt naar een tijdloos en duurzaam design vind je altijd de oplossing die past bij jouw persoonlijke smaak en woonstijl. In balans met de architectuur van jouw woning.  Systemen en aluminium kozijnen van Schüco voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, levensduur, comfort en veiligheid.

Voordelen

Moderne aluminium kozijnen geven uw huis een strak design. Ze zorgen ervoor dat u goed beschermd bent tegen inbrekers. Ze vergen nauwelijks onderhoud en daarbij is aluminium een uiterst duurzaam en stevig materiaal. Het gaat lang mee, is oneindig recyclebaar en leidt ook tot minder energieverbruik. De kozijnen zijn thermisch isolerend (in combinatie met het juiste glas) doordat de profielen aan de binnen- en buitenkant op professionele wijze van elkaar zijn gescheiden.

Schuco, aluminium kozijnen

De vormgeving

Maak kennis met de vorm die het beste past bij het ontwerp. Zo zijn er meer traditionele vormen voor bijvoorbeeld schuurwoningen. Voor een meer industriële vormgeving zijn er juist zeer slanke profielen. Door de modulaire opbouw zijn veel combinaties mogelijk en zijn er zeer veel bedieningsmogelijkheden. Afhankelijk van het type zijn schuifdeuren bijvoorbeeld manueel of automatisch te bedienen. Qua kleur zijn er anodisatie kleuren die het oorspronkelijke materiaal zichtbaar laten. Ook zijn er oneindig veel RAL-kleuren, indien gewenst binnen en buiten anders van kleur. Naast standaard poedercoating zijn mat metallic lakken erg gewild bij aluminium kozijnen.

Schuco, aluminium kozijnen

Transparant

Wanneer barrière vrije overgangen tussen binnen- en buitenruimtes zijn gewenst biedt Schüco de ultieme oplossing. Voor grote transparante gevels zijn er naadloze verbindingen tussen de gevels en schuifelementen mogelijk. Met de smalste profiel geometrieën. De gevels van woningen laten zich dan enkel nog uitdrukken in begrippen als ‘transparant’ en ‘robuust’. En naadloos, zoals het hoort.

Schuco, aluminium kozijnen

 

Tekst: Schüco
Fotografie: Schüco

schüco

Schüco

Schuifsystemen van Schüco, meer dan uitzicht.

__
Meer informatie over Schüco?